[請關注] 天水圍青年深夜出街後突墜樓亡,據悉出門前同阿哥仲有講有笑

2027 回覆
3644 Like 25 Dislike
起完你底我覺得你想搵個SOURCE再滅口
屌 心好up
其實大家發現有唔妥就請一係立即爆料爆盡,一係低調搜證再一次爆

MON POST狗已經見POST其實無位退了

中五遭雞姦男生就係事先張揚考慮爆料結果奶野,下落不明

對住狗共係爆料,指證都要有策略

降魔棍案女事主明顯比黑警用棍打死 家人應該漏左口風會追究全家比人夾左仲誣告
就算係狗殺人咁又點 你班垃圾除左識話好嬲之外仲敢做d咩?
推,依個係咩世界,出去買宵夜都可以被自殺⋯⋯
所以點解話你地某部分人冇質素呢,真係唔好怪人。我當然明白依加咁多可疑既自殺案大家人心惶惶,故每個case都討論好合理,但係做乜都應該做足小小,死者走前出左聲明大家又知唔知?有冇睇過?我唔係話乜野乜野冇可疑大家唔洗查,但係要明白一點就係,呢d野唔撚係講笑,係唔係應該尊重一下死者,查野真係查足小小好冇?

起底呢個terms真係講得幾好,我就係覺得你地討論呢d野之前應該搵清楚個source先再決定有d野應唔應該講,而唔係就咁禁入人地個名,禁條link就以為自己搞清楚件事囉。
有冇咩程序可以肯定或者確保唔會又即刻被火化
識佢既人,佢啊哥要快啲同父母傾點處理
相信會冷靜到
人已經走咗....
而家為大局點都要做到最穩陣
到底佢哋幾時先會有天收
到底個天做緊乜...
點解當人係物件既政體點解可以生存咁耐
世界係咪唔撚會有正義

就係而家冇
所以更加要繼續堅持
先會有
唔明我樓上嘅過一半近代革命係以和理非手段達成嘅根據係邊

我睇見嘅永遠都係衝突 流血 死傷先成功改革
所以問緊係咪某啲流血革命都比佢計落由和理非完成
Push
其實黑警冒簽燒屍反而可能性唔係最大

但夾屋企人去大陸威脅,恐嚇係大有可能
咁都要知道親人電話號碼先得架,唔係個個人都會save 電話號碼入sim卡
推!!
我希望大家可以嚴謹少少
尤其認屍有棍傷嗰度
係來自邊位家屬
而家屬身份fc咗係真.家屬未?

家屬又有無要求開死因庭等等

唔係噏一段嘢 我哋就一窩蜂咁推
Push
习敗北
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞