[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (16) - 全港最大本月少女貼圖區

1001 回覆
7 Like 4 Dislike

”LOONA became the female BTS"
個標題應該又引哂d army出嚟

又見到chuu投球d相
諗起佢1,2,比心 笑嗰下 甜到cls
01 line唔係讀藝高架,普通高中黎
所以啊妹之前染紫色要著hoodie笠實個頭
係之後傳開晒,佢班主任先特別批准佢染髮返學

當我冇講過
好似得Lipchuu Yeojin係藝高
tmi Heejin好似唔知讀緊初定高做練習生
留長髮都要問準學校 要用網扎起收埋
https://twitter.com/caskerbox/status/1206047926247657473
無錢讀藝高咩
Predebut果陣又唔忙 冇特登去讀掛
都唔知咩學校咁痴線留長髮都唔俾
藝高有咩咁特別
https://youtu.be/dXuCSE2hLEQ
好似每個幫loona寫歌嘅都會拍返條YouTube介紹返

想Digiped都講下啲MV 不過應該會嚴重劇透
唔講可能仲好 比我地自己ff下仲開心
條片勁大風聲 完全聽唔到講咩
暫時資訊Seen: Digipedi, a red Ferrari, filming in Italy
At this point I'd like to add that you could also hear it as 본인 발 (your own foot) so the director could simply not be referring to Go Won there at all
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞