和楽器バンド 討論區(2) - We are Wagakki Band

1001 回覆
26 Like 2 Dislike
補link,快啲黎屌avex屎忽啦
http://wagakkiband.jp/discography/detail.php?id=1015279

似我畀佢屌屎忽多啲
avex真係當啲fans憨居架咩,好好地出隻新既大碟或者出隻live好過啦,而家出隻雜錦但係又要夾兩隻live驚死你班友唔買fc係咩玩法?今次真係考慮緊唔買啦...
當普通album咁計法
上網單買果3首新歌算
當普通album咁計法
上網單買果3首新歌算

係。

佢地係賣歌賣live 呢啲多版本老實講係偶像既商法,真心唔想埋單囉
當普通album咁計法
上網單買果3首新歌算

係。

佢地係賣歌賣live 呢啲多版本老實講係偶像既商法,真心唔想埋單囉

仲要平安live得fc先有
幾識搵錢
【和樂器樂團「東風破-Japanese ver.-」9月29日起KKBOX獨家搶先發行!】
昨天剛剛宣布即將推出新專輯「軌跡 BEST COLLECTION+」的和樂器樂團,今天又有好消息要特別獻給亞洲歌迷!
繼8月份推出翻唱周杰倫「東風破」的中文版大獲好評後,這次和樂器樂團更加碼推出「東風破」的日文版,並特別邀請到台日混血的創作歌手一青窈來填寫日文歌詞。
和樂器樂團「東風破-Japanese ver.-」將自9月29日起,於KKBOX台灣、KKBOX香港、KKBOX新加坡、KKBOX馬來西亞獨家搶先發行!
<來自和樂器樂團的訊息>
中文版的「東風破」數位發行之後,
有許多歌迷也熱情要求希望能夠聽到日文版。
因為聽說要理解這首作品的中文歌詞,需要對中國古典擁有一定程度的知識,
歌詞的內容也相當細膩,
所以工作人員便介紹了能夠理解中文及日文,
同時又具有創作歌手身分的一青窈小姐。
而拜託了一青窈小姐之後,一青窈小姐也表示她認識和樂器樂團,
因此便爽快地答應了這個請求。

12點就有
補link,快啲黎屌avex屎忽啦
http://wagakkiband.jp/discography/detail.php?id=1015279

似我畀佢屌屎忽多啲

呢隻我都幾大機會唔買架啦,雨後感情論都未買
【和樂器樂團「東風破-Japanese ver.-」9月29日起KKBOX獨家搶先發行!】
昨天剛剛宣布即將推出新專輯「軌跡 BEST COLLECTION+」的和樂器樂團,今天又有好消息要特別獻給亞洲歌迷!
繼8月份推出翻唱周杰倫「東風破」的中文版大獲好評後,這次和樂器樂團更加碼推出「東風破」的日文版,並特別邀請到台日混血的創作歌手一青窈來填寫日文歌詞。
和樂器樂團「東風破-Japanese ver.-」將自9月29日起,於KKBOX台灣、KKBOX香港、KKBOX新加坡、KKBOX馬來西亞獨家搶先發行!
<來自和樂器樂團的訊息>
中文版的「東風破」數位發行之後,
有許多歌迷也熱情要求希望能夠聽到日文版。
因為聽說要理解這首作品的中文歌詞,需要對中國古典擁有一定程度的知識,
歌詞的內容也相當細膩,
所以工作人員便介紹了能夠理解中文及日文,
同時又具有創作歌手身分的一青窈小姐。
而拜託了一青窈小姐之後,一青窈小姐也表示她認識和樂器樂團,
因此便爽快地答應了這個請求。

12點就有

WOW...呢個幾期待...
http://kkbox.fm/fSJaMS

算唔算改歌詞?
好似短左小小。歌詞
http://kkbox.fm/fSJaMS

算唔算改歌詞?
好似短左小小。歌詞

唔明
當普通album咁計法
上網單買果3首新歌算

係。

幾識搵錢

而家avex直情想殺雞取卵,有咁盡賺咁盡喎,一隻碟出完就即刻出下一隻,要班fans不停咁磅水,長遠睇對隊band其實唔係太好
當普通album咁計法
上網單買果3首新歌算

係。

幾識搵錢

而家avex直情想殺雞取卵,有咁盡賺咁盡喎,一隻碟出完就即刻出下一隻,要班fans不停咁磅水,長遠睇對隊band其實唔係太好

所言甚是,呢隻碟最大問題係best album,明明先得3隻album,出乜鬼best album,明眼人都睇得出係呃錢,睇twitter都知佢地錄緊歌黎緊一定係有新歌,寧願出mini album咁仲好

當普通album咁計法
上網單買果3首新歌算

係。

幾識搵錢

所言甚是,呢隻碟最大問題係best album,明明先得3隻album,出乜鬼best album,明眼人都睇得出係呃錢,睇twitter都知佢地錄緊歌黎緊一定係有新歌,寧願出mini album咁仲好

但呢隊野點睇都唔駛行短炒路線

我都唔明點解要咁搞

好正呀!

好正呀!

J死人咩

好正呀!

J死人咩

好正呀!

J完鈴華再J Beni

最後當然要J埋亞沙

好正呀!

雖然正,都係唔好賣性感好啲 大脾位遮返少少會好啲

最後當然要J埋亞沙

呢個post就快1001,請問你哋有冇興趣開新post,冇嘅話就等我嚟開post 3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞