召喚啱啱考到車但未有車揸嘅新牌仔

123 回覆
3 Like 4 Dislike
就黎甩P有車揸既留名

甩P先有車揸會唔會補鐘

我考完之後半年內買左喇 所以唔洗補
不過如果雪左一年先買就補補佢穩陣

補鐘用途係邊?

咁你學完雪到甩P先揸車
咁耐冇掂車咪當熟悉返囉
就黎甩P有車揸既留名

甩P先有車揸會唔會補鐘

補鐘用途係邊?

咁你學完雪到甩P先揸車
咁耐冇掂車咪當熟悉返囉

即係搵人傍下就收你幾舊水一個鐘
就黎甩P有車揸既留名

甩P先有車揸會唔會補鐘

補鐘用途係邊?

咁你學完雪到甩P先揸車
咁耐冇掂車咪當熟悉返囉

咁你識人咪去搵朋友
冇話一定要補嘅
想搵所謂嘅專業意見咪去補下囉
P牌無耐 喪揸左個零星期已經開始厭
想揸下棍波 搵番種揸車感覺
利申:棍波牌

同你一樣
就黎甩P有車揸既留名

甩P先有車揸會唔會補鐘

補鐘用途係邊?

咁你學完雪到甩P先揸車
咁耐冇掂車咪當熟悉返囉

咁你識人咪去搵朋友
冇話一定要補嘅
想搵所謂嘅專業意見咪去補下囉

可以陪操車
Pass咗一個月仲未去出牌
買左架07mazda3 牌費到十月操車 計埋執架車先兩皮野 出左牌一個月先揀岩車
留名 下星期考 希望一take

考邊呀巴打

忠義街 好怕自己唔夠集中🤦🏻‍♂️
其實好多人考左棍波牌之後都冇揸過棍波,多一樣野傍身姐,唔會特別欣賞

反而如果你揸得一手好棍,打到隻腳靚heel toe, 咁我就

我黎緊考棍 就算買車都係想買棍
不過屋企人平時番工十幾個鐘頭棍冇理由又要佢放假都咁辛苦
p牌操棍首選polo gti
慳油唔大食
好力唔易死火
鋼水好過日本舊車
同價位棍波年份最新
利申:揸緊
一甩p就買車渣
如果p果陣都冇渣過
你地會唔會補鐘
補鐘其實只係搵個人傍住黎渣一陣?

試過係流水響見到有架港駕車係對頭
應該係補鐘 咁岩果個係橋位 好窄
見佢頂住左硬哂呔唔敢郁
我後面又無位 但佢後面有避車處
我等左1分鐘左右佢都唔郁
搞到我要上膊抽佢頭
其實都好危險下 好彩果到正常唔會有人行

即係咩?
建議補鐘?但路面咁多野補鐘都唔會遇得晒 最後都係睇個人手車
補鐘郁下都成千銀 想知係咪真係咁必需

我個人覺得搵有經驗嘅朋友旁一旁
請返佢食飯算
主要都係自己一個人會淆
補鐘好貴呀屌
但雪藏牌另計

岩啊清

搵個渣貨櫃既其實識唔識渣私家車

我識得既揸得貨櫃揸私家車都好好

如果平時揸開大車唔揸私家車,會好容易習慣地板油,轉彎偷位偷到你驚。如果係舊啲嘅大車通常堂軚好實,一習慣就會大大力扯。另外就係睇唔到車頭就覺得好麻煩
好想渣車
留名 下星期考 希望一take

屌我都係下星期考 好緊張
考澤安道

屌我都係喎巴打
你考幾點

3:45
幾時有車渣
其實好多人考左棍波牌之後都冇揸過棍波,多一樣野傍身姐,唔會特別欣賞

反而如果你揸得一手好棍,打到隻腳靚heel toe, 咁我就

我黎緊考棍 就算買車都係想買棍
不過屋企人平時番工十幾個鐘頭棍冇理由又要佢放假都咁辛苦

揸棍係享受,唔係辛苦,去馬
七年牌
考完果日開始想到而家都未買
買左就返唔到轉頭
就黎甩P有車揸既留名

甩P先有車揸會唔會補鐘

補鐘用途係邊?

咁你學完雪到甩P先揸車
咁耐冇掂車咪當熟悉返囉

自己唔熟揸出去hi到人就幾千蚊
如果你有fd有車咪叫佢借比你玩下 叫佢坐隔離睇住
自己識做請人食返餐飯咪唔洗比幾百蚊補鐘

利申 借過比好多fd練泊位
七年牌
考完果日開始想到而家都未買
買左就返唔到轉頭

7年
我7日就
就黎甩P有車揸既留名

甩P先有車揸會唔會補鐘

補鐘用途係邊?

咁你學完雪到甩P先揸車
咁耐冇掂車咪當熟悉返囉

自己唔熟揸出去hi到人就幾千蚊
如果你有fd有車咪叫佢借比你玩下 叫佢坐隔離睇住
自己識做請人食返餐飯咪唔洗比幾百蚊補鐘

利申 借過比好多fd練泊位

得老豆渣大車
仲有幾個月甩P
利申:mt椒仔
P牌果年無出車
甩左P出左部110
果陣夜晚3,4點先出車
P牌果年無出車
甩左P出左部110
果陣夜晚3,4點先出車

操車必備110
拎左牌癟耐出左架01 Echo MT, 揸到依家甩P lu.....
有冇巴打想要, 平讓~~~
出左兩個星期牌 前日同學比佢部jimny我揸左一段路 其實都係由停車場出迴旋處兜返學校隔離但都好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞