收到信,屋企多左3個陌生人登記做選民可以點做?

1194 回覆
2699 Like 8 Dislike
搞大佢。
所謂既香港民主式選舉
push
有名有姓 冇此人

ICAC - 被種票
選擇事務處 - 取消此三人選民資格,要求檔案編號同邊個部門同咩人跟進
專員公署 - 同上
有名有姓 冇此人

ICAC - 被種票
選擇事務處 - 取消此三人選民資格,要求檔案編號同邊個部門同咩人跟進
專員公署 - 同上
同自己區民主派議員投訴,一定要取消到呢3個人資料先擺手
九龍城唐樓勁多重票
九龍城唐樓勁多重票
一比人發現種票就好驚驚屈返人偷信
呢知時勢仲叫黑警做警察嘅人一係就休班狗一係就五毛狗 等比人清算啦垃圾
樓上仲有條on9屈返人偷信
根本就係疑似種票 若要人不知 除非己莫為
搵咗記者未?
係呀係呀快撚d報啦 報埋警我偷左你老母塊處女膜啦on99 係人都知你係死黑警做五毛做到你咁撚低質
你係咪閱讀有障礙呀白痴仔?由頭到尾就係講緊屋企地址比人registered 登記左做選民仲要幫人地虛報左間房呀
你老母生撚到你咁撚智障唔怪得有人唔做走去做狗啦

https://s.nextmedia.com/apple/a.php?i=20191103&sec_id=4104&s=0&a=20799139
快撚d報警啦 搞大件事佢 gogogo
報定廉署
選舉舞弊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞