[塑化g]搞乜徐賢塊面愈黎愈膠

65 回覆
7 Like 4 Dislike
徐玄一過左I got a boy 之後個樣就開始膠
Btw Tiffany 最正

Tiffany 最膠囉好無
徐臉都歪埋
仲有SUNNY都係

少時好似得YURI同YOONA係冇整過

Yuri就唔肯定,不過勝在身材好,又夠陽光
Yoona就冇整啦,細個就係咁既樣,冇理由一出世就整

其他成員多少都有整

允兒真係好正,雖然五官唔係好精緻個種,但望落去好舒服,好清新,特別鍾意佢笑
徐臉都歪埋
仲有SUNNY都係

其他成員多少都有整

允兒真係好正,雖然五官唔係好精緻個種,但望落去好舒服,好清新,特別鍾意佢笑

允兒係靚 個樣數一數二
但Yuri個種係好有魅力 好吸引人
特別跳舞個陣
2分12秒開始
https://youtu.be/Aigcx3_H5kE
韓國會有女明星冇整過架咩 計埋打針既話

你咁講,全世界嘅女明星都整過啦
全部都好正,但是正係yoona

SM娛樂果批整得好勁
徐賢下巴附近好怪...

整體都覺得tiffany 最正
yoona 真係唔識欣賞
主要塊面有d唔對稱 左面影就靚 但一正面就怪

惟有睇翻靚相平衡翻

惟有睇翻靚相平衡翻

但...其實人嘅面係唔會對稱
咁呢個當然 只係話嚴重左
特別跳舞個陣
2分12秒開始

我覺得yuri跳舞落錯晒力喎
孝淵同hyuna個啲跳舞先叫charm喎

惟有睇翻靚相平衡翻

最近妖氣纏身咁
似削過權骨,以前佢權骨突好多

不過點都唔會夠太妍個樣膠化得勁個鼻已經失控

太研整到痴左線
塊面又削過
唔明佢咁個樣都仲要整

泡菜係無論你天然靚唔靚都要force同遊說你去整 就算好天然好靚但至少都會走去箍牙

taxi taxi個期我覺得最好
自從佢solo就大細鼻窿
兒家面形好怪
特別跳舞個陣
2分12秒開始

我覺得yuri跳舞落錯晒力喎
孝淵同hyuna個啲跳舞先叫charm喎

https://youtu.be/UFXweSxnA3A
允兒跳舞都正,眼神好charm
徐臉都歪埋
仲有SUNNY都係

其他成員多少都有整

允兒係靚 個樣數一數二
但Yuri個種係好有魅力 好吸引人

Yuri在隊中身材真的最好!!!
允兒化了清新妝真係無敵手,但表演/濃妝就正如金希徹說的,比起不化來得顯老,根本不用這樣化
g

惟有睇翻靚相平衡翻

最近妖氣纏身咁

真係冇哂我結果陣嘅清純味
成個俗哂
佢最吸引跟本唔係個樣
而係果種真係叫脫俗嘅性格
允兒邊有得輸
允兒邊有得輸

⼁乛
允兒bb由細靚到大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞