拳擊傳奇泰臣的數據你知多少?一拳打死公牛是真是假

116 回覆
18 Like 0 Dislike
Mike Tyson 身高 5 ft 10 in (178 cm)
葉問中甘多拳都未死啦

甘你老母
squat 463kg
同jay William 差唔多
463磅就差唔多
squat 463kg
同Ray William 差唔多
463磅就差唔多
拍套戲時
泰臣心諗 你老味班友咁撚樣就叫好打?
睇過記錄片,係監獄同人隻揪輸左

無規則爛仔交,適應唔切比人踢一下袋然後ko都唔出奇

個春袋可以點適應呢
拍套戲時

屌咩 佢心中一定諗呢班真係東亞病夫啦
又其中國功夫 又唔練抗打又唔練體能
泰臣一拳死一個
拍套戲時

泰臣一拳死一個

甄子丹係堅好打,當然我意思唔係話佢夠泰臣打,但佢嘅專項其實係係跆拳道,巴柔果啲,詠春係拍戲先學

個春袋可以點適應呢

你估真係咁易踢咩

個春袋可以點適應呢

你估真係咁易踢咩

錫春袋
拍套戲時

泰臣一拳死一個

甄子丹係堅好打,當然我意思唔係話佢夠泰臣打,但佢嘅專項其實係係跆拳道,巴柔果啲,詠春係拍戲先學

因子丹係好好打,佢本身都好大隻下
不過泰臣都係一拳可以打死佢
拍套戲時

泰臣一拳死一個

因子丹係好好打,佢本身都好大隻下
不過泰臣都係一拳可以打死佢

Agger
泰臣一拳400幾磅
但其實一拳打死人唔係泰臣先做倒,只要打啱位其實普通拳手都可以
鄭中基一拳打爆牆
美國監獄有無人好打過佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞