[SPUNK] Apink討論區(60) 願一年兩CB 願初春順利 願榮光香港

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
我估....同埋果邊都兩點幾
頂 sor 我翻譯錯少少野其實佢係話時間唔早 跟住叫大家唔好咁在意呢件事 去瞓覺
就算有
我都冇勇氣睇佢地唔係開心
而係嬲到喊既相
下次咪再去KBS啦屌
往年同SBS,MBC比較,成個歌謠本身都唔係好好睇
依家製作人班底直頭不知所謂
亂咁cut人表演,連少少尊重都冇
成個場資歷最長又係佢地
你唔想表演咁長就咪撚呃鳩人,依家擺明呃鐘
恩地用番twitter
又要sorry啦
雖然dancer都慘
但開口個個唔應該係呀地
講左d咩?
同dancer 講對唔住同辛苦了
其實唔知班dancer會唔會都唔開心呢

哇 咁夜...
KBS真係過鳩份
CLS
屌佢老母 kbs。
原來iu有覆恩地個ig post: 要準備年末舞台是多麼忙 在待機室等待是多麼寒冷
直線抽擊個啲“up揼”待機室
天寒地凍都冇暖氣
真係第一次見佢地咁嬲 垃圾kbs
唔知其他團嘅房有冇啦 但明知女團著得少布都唔提供暖爐
佢地仲要神早已經喺待機室 點知冇得綵排 喺間房吽足一日 地b先悶到喺story玩問答
訓唔着
我都訓唔著
可以就咁用fb twitter ac登入kbs官網
而家有幾個item先1000幾人 唔可以俾佢睇少我地
http://petitions.kbs.co.kr/section/ptt/petitions.html
"To everyone who has time, you can support the petition in this KBS website where it's asking for accountability as to why Apink's outro performance was cut off. You can login with an account to add to the petition."
dllm kbs
新飯上黎diu KBS
生放啲鏡頭又成日影錯人拉遠鏡
睇翻官方直拍先有得睇得清楚
但個心都仲係好撚痛
https://www.youtube.com/watch?v=5hLZBdJn8t8
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞