究竟散咗點先可以復合到?

48 回覆
0 Like 1 Dislike
好想復合成功
佢願意就可以
咩事分手
佢願意就可以
佢話淡咗 唔夾
點先可以?
前提大家係意氣用事 但仲好愛大家就可以
第二種可能就係導致你地分手既原因消失解決左
例如因爲男方既不成熟 但經過時間洗禮 男方比以前成熟 大家再重遇時就有可能啦
佢話淡咗 唔夾

唉 又係一個淡左而分手既原因
佢話淡咗 唔夾

唉 又係一個淡左而分手既原因

其實 都係因為已經唔愛了
點先可以?
例如因爲男方既不成熟 但經過時間洗禮 男方比以前成熟 大家再重遇時就有可能啦

咁應唔應該再搵佢?
佢話淡咗 唔夾

咁喺對方嘅問題,樓主你要改變對方唔喺咁易
你做錯左咩?
Same here
關你鬼事
你做錯左咩?

發脾氣 冇咩體諒佢
Same here

一樣想復合?
冇來龍去脈好難幫你
唔好理佢等佢掛住你(如果佢會)
算吧啦,返完黎咪又係走
點先可以?

愛大家,但陰影太深,亦都冇可能
冇來龍去脈好難幫你

一直都好恩愛 之後大家intern 大家都大壓力 開始多爭執 小小事我都會發脾氣 覺得好冇安全感 feel到佢好冷淡 之後佢就講分手
same here
又係淡左, 佢話大壓力好辛苦
雖然個個都叫我放棄, 個個都話唔會有可能
但係未試過我真係唔會死心, 機會係要嘗試完先知有冇
所以如果絲打想試就即管去試, 唔好令自己有遺憾
祝你成功
same here
祝你成功

但人地話越搵佢越衰 佢會更反感 最好斷聯一排先
冇來龍去脈好難幫你

一直都好恩愛 之後大家intern 大家都大壓力 開始多爭執 小小事我都會發脾氣 覺得好冇安全感 feel到佢好冷淡 之後佢就講分手

屌我都差唔多
未分不過呢家處於好冷淡個階段
已經單方面嘈咗幾次
但佢無回應
same here
祝你成功

係, 開頭我都係越搵越衰, 佢仲厭我煩唔理我
後期同佢傾完電話講曬大家感受, 解釋返d誤會, 好左好多
佢都叫我靜一排先, 遲d可以搵返佢做朋友
我都打算一個月後先搵佢, 等佢忙完, 試下從朋友做起
傾下wts睇下關係會唔會好d, 之後先再約出黎食飯
岩時候就再傾下, 睇下佢點睇
same here
祝你成功

係, 開頭我都係越搵越衰, 佢仲厭我煩唔理我
後期同佢傾完電話講曬大家感受, 解釋返d誤會, 好左好多
佢都叫我靜一排先, 遲d可以搵返佢做朋友
我都打算一個月後先搵佢, 等佢忙完, 試下從朋友做起
傾下wts睇下關係會唔會好d, 之後先再約出黎食飯
岩時候就再傾下, 睇下佢點睇

你要有改變
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞