有冇巴絲住天水圍 發現有條友狂影學生妹

215 回覆
87 Like 9 Dislike
之前同一間學校
佢係學校果時成日望女仔腳同裙底
佢智障有問題
成撚日r屎忽窿 唔好比佢掂到
以前你行埋去兇鳩佢佢會走
而家惡撚左好多
上次女朋友比佢兜口兜臉影

師兄
耀星
點解到呢家都冇人好好睇住佢。

你識?

以前中學師兄
中學時期都已經開始睇人裙底,畢業後原形畢露。
係天華間7仔到影啲7仔女員工,睇住佢俾人鬧走。

講真,呢啲有心志問題既人唔係應該搵人好好睇住佢既咩?
定佢屋企人已經放棄左佢。

同屆喎

運動場附近某中學?
放上嚟講有咩用
你換個方法網上欺凌佢
但係又對件事無任何幫助
你有佢相就直接報警啦
話佢偷影過你就得
事實上佢部手機電腦都刪唔切 用檔案復原就即刻收佢皮
不誠實使用電腦 差唔多入硬
耀星

你識?

以前中學師兄

吓,畢左業既?樓主張相既打扮,條友好似D衫褲係學校P衫look喎,定係條友中意咁着

話說樓主你被發現了,有咩遺言要講
想影黎打j姐
咁都唔得
耀星

你識?

以前中學師兄

同屆喎

運動場附近某中學?

青年會
嘩我屌
成日見條佢 話說我細細已經知佢係智商有問題之類

估唔到依加做左個變態佬
坐緊西鐵去 有冇得跟

好醒阿佢 即返屋企 華逸樓 聽日再黎捕佢

估唔到依加做左個變態佬

麥生

估唔到依加做左個變態佬

麥生

做乜姐你 遲d一齊跟佢?

估唔到依加做左個變態佬

麥生

原來你就係麥生 狗養大名
頌富撚
現代版螳螂捕蟬 黃雀在後
之前同家姐搭輕鐵 面向我家姐 我背住佢係我後面
越行越埋同剎車會輕輕hi過黎 不過同家姐傾緊計唔為意
家姐feel到唔對路 再剎個陣似想成個人埃過黎 埃到一半我家姐兜野推開佢

自己同身邊女仔都遇過唔少呢類事
絲打自己出街要留意下 巴打都提下自己女朋友同家姐細妹 始終天水圍真係好多痴線佬
此風不可長,條友係靚仔一定唔同講法
此風不可長,條友係靚仔一定唔同講法

咁的確佢係太樣衰

估唔到依加做左個變態佬

麥生

球星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞