[推上熱門] 今晚八點有民間記者會

552 回覆
298 Like 1 Dislike
感動
明明膚色語言宗教都唔同,但係比起北面班蠻族更加更加感到係自己人
今次對佢地成個社群來講都係一個機會

係一次革命的機會

就算之前未諗通的唔緊要,襯哩個機會比大家溝通下,唔小心跌低左的襯哩個機會起返身
隔住mon聞到香味

同咖哩味
今次其實見到好多大陸都有一齊行一齊叫口號
就算佢地係有口音或者直情講唔正
佢地都好努力咁同大家一齊冒住生命危險出黎
只要大家係有香港既精神
無論係咩種族你係咩地方都好
你都係一個香港人!!!!
Push
真,我以前即使覺得深水埗d南亞人係正常人,但都以為重慶大廈果d南亞人係壞人標籤效應真係
美女托托個眼鏡,走光啦
好感動
push
啲廣東話準過我
要keep住幫襯黃店+重慶大廈
民間記者會之
[10.28民間研究]

問卷link:
https://www.citizenspc.org/survey

由六月至今,香港人經歷了大大小小一連串密集的社會運動,我們希望以今次問卷研究,了解抗爭者至今的心理健康、社交狀況,以及對整個運動的意見,為反送中運動作出系統性、科學化的數據收集及建議。是次問卷調查直至10月29日晚上8時59分截止,希望大家支持。

We would once again like to conduct a survey on 28th October, for the purpose of collecting empirical data on the mental health status, social functioning, as well as the public opinion on the Movement for quantitative analysis.

The deadline for submission is 8:59pm on Tuesday 29th October 2019.
冇錯願意融入香港社會 學習香港文化嘅人就係香港人 並唔係話因為今次事件佢哋肯出聲先要俾呢個credit佢哋 任何時候只要佢哋肯融入本地嘅佢哋都係香港人
大大力!
依個靚女都唔似少數族裔
聽到依位手足信好感動
你並不孤單 18年
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞