好撚憎人講:好chill呀

213 回覆
182 Like 16 Dislike
Just chilling wif my bae

Chill

Chill

Hey! chill bro

Chill

屌你老味

Chill

屌你老味

今日涼涼地好chill呀
大家一齊chill下啦

Chill

屌你老味

大家一齊chill下啦

唉 好撚燥

Chill

屌你老味

大家一齊chill下啦

唉 好撚燥

Why?
Let's chill together

Chill

屌你老味

大家一齊chill下啦

唉 好撚燥

Why?

屌你老母
好chill呀
chill wet打樁樣

Chill

屌你老味

大家一齊chill下啦

唉 好撚燥

Why?

屌你老母

Chill啲啦
下下搵人老母

屌你老味

大家一齊chill下啦

唉 好撚燥

Why?

屌你老母

Chill啲啦
下下搵人老母

Chur咪又係
識有人行幾級樓梯就話嘩好chur啊 心諗做乜鳩

除左大同中同仲有一堆簡化左嘅字 講真頹吉頹樂算係代號都算接受到 但將吉野家邊爐縮到吉邊咁同殘體有咩分別
Why not hanging out? Smoke?

No, I'm watching Netflix with my babe

Chill
Why not hanging out? Smoke?

No, I'm watching Netflix with my babe

Chill

so chill
Ho lun Chill ar
Chur咪又係

除左大同中同仲有一堆簡化左嘅字 講真頹吉頹樂算係代號都算接受到 但將吉野家邊爐縮到吉邊咁同殘體有咩分別

好chur係咁用架咩
Chur咪又係

好chur係咁用架咩

擺明唔係 但有人用得勁濫 咩都chur chur chur 試過寫張生日卡俾人寫多字啲都俾人話chur 我都唔知點應佢

身邊起碼有三四個呢種人 係咪我唔好彩
Chur咪又係

好chur係咁用架咩

擺明唔係 但有人用得勁濫 咩都chur chur chur 試過寫張生日卡俾人寫多字啲都俾人話chur 我都唔知點應佢

身邊起碼有三四個呢種人 係咪我唔好彩

你黑仔姐,用錯左我有時都會唔識答
what u up to?
just chillin

ho lun chill ar
Chill 既意思係平和 舒服?
what u up to?
just chillin

ho lun chill ar

Chill af
Chill 既意思係平和 舒服?

If you have to ask, you don't get it
好tit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞