【112維園見】點解星期六搞?點解去港島?一次過答曬你!

834 回覆
962 Like 10 Dislike
push
其實留耐啲留夜啲等下義載都走到
我次次入港島同東涌都走到
係要等到安全啲先走到 冇計
Push
加油
其實大家同唔同意
批不反=和平
唔批不反=我地有我地自己玩
純粹問下 唔係帶風向
一定有班人即刻衝出黎屌話係送頭
想送頭冇人阻你
十區開花
推呀
Push
國際戰線,兩面夾擊!
抵抗中國魔掌,需要你課金支持!

一、遊說戰線:
中共一直斥巨資,僱用遊說集團在華盛頓進行統戰,收賣美國政客及團體,左右美國政策和輿論。單是華為2019年第3季的遊說支出,就達到176萬美元。董建華的中美交流基金會,過去五年在美國支出近300萬港元。
組建香港人的遊說團隊,請支持大專學界及香港眾志眾籌計劃!
香港大專學界國際事務代表團眾籌計劃
Hong Kong IAD Crowdfunding Plan

https://gogetfunding.com/hkiad-crowdfunding/
香港眾志國際眾籌計劃 Demosisto International Campaign Crowdfunding Project
https://gogetfunding.com/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E7%9C%BE%E5%BF%97%E5%9C%8B%E9%9A%9B%E7%9C%BE%E7%B1%8C%E8%A8%88%E5%8A%83-demosisto-international-campaign-crowdfunding-project/?show_desktop=1

二、輿論戰線:
香港民主運動和抗爭,不斷受到中國造遙抹黑;中國媒體、英文五毛、投共白人,不斷在網上製造不利香港的輿論。為了令香港人不被代表、為了令外界清楚知道香港清晰的民意;
香港需要一份科學、具公信力的民調來反映真相。請支持:
【我們香港人】倡導計劃
https://www.collaction.hk/project/story/1209/

睇到呢張都唔知笑定嬲好

11月2見
冇不反點
雖然都照出
推!!
push
大家咁話
每一次翻到屋企真係好彩
就算你自己覺得機率幾細 唔會中自己既
都係有個機率
我真係諗唔明 依場運動4個月仲有咩意思港島吹雞
港島就算點走入細路 最後一定兜翻出大路
3隧rb 轉車站上車捉人 例牌
啲人話咩出得黎就要plan定點過夜
有無諗過啲學生哥 佢哋屋企人係唔支持架
啲人真係無乜撚腦
大家幫手宣傳多D 112 就係對劉頴匡最大嘅支持
Pushhhhhh
所以都係嗰句
你,係你呀,以後唔好撚去港島
但唔該你亦都唔好阻人去港島

港島搞啲咩
唔撚關你事

你喺九龍出事
我拍手掌恭喜你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞