疑似便衣狗打立場記者,神獸獅鳥出現鼻骨都歪埋

442 回覆
1672 Like 12 Dislike
仆崩鼻
又未射爆佢隻眼

渣ga
死左先講啦
叫人唔好打嗰啲麻煩諗返班畜生點射盲人哋隻眼
揸胸摸屎忽
強姦雞姦香港人啦

仲有好多不能盡錄

除非你俾佢哋強姦完你都覺得打佢哋係過份嘅你先有資格出聲
屌有幾傷啫 係咁叫唔好打唔好打 on9
打拳成日有好少事姐
如果對方倒地,唔想搞出人命
請用盡全身力量加體重踩落手掌
屌隻支那狗咁撚廢架
到今時今日既地步仲有啲死阻膠叫人唔好打
未死講黎做乜
犬隻都差唔多咁上下樣嫁啦
我愛樓主 同配圖

國際戰線,兩面夾擊!
抵抗中國魔掌,需要你課金支持!

一、遊說戰線:
中共一直斥巨資,僱用遊說集團在華盛頓進行統戰,收賣美國政客及團體,左右美國政策和輿論。單是華為2019年第3季的遊說支出,就達到176萬美元。董建華的中美交流基金會,過去五年在美國支出近300萬港元。
組建香港人的遊說團隊,請支持大專學界及香港眾志眾籌計劃!
香港大專學界國際事務代表團眾籌計劃
Hong Kong IAD Crowdfunding Plan

https://gogetfunding.com/hkiad-crowdfunding/
香港眾志國際眾籌計劃 Demosisto International Campaign Crowdfunding Project
https://gogetfunding.com/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E7%9C%BE%E5%BF%97%E5%9C%8B%E9%9A%9B%E7%9C%BE%E7%B1%8C%E8%A8%88%E5%8A%83-demosisto-international-campaign-crowdfunding-project/?show_desktop=1

二、輿論戰線:
香港民主運動和抗爭,不斷受到中國造遙抹黑;中國媒體、英文五毛、投共白人,不斷在網上製造不利香港的輿論。為了令香港人不被代表、為了令外界清楚知道香港清晰的民意;
香港需要一份科學、具公信力的民調來反映真相。請支持:
【我們香港人】倡導計劃
https://www.collaction.hk/project/story/1209/
唉唷唷咁唔小心
If he is a cop, he deserves.
有冇起底?
有時太多包圍,個個都想出一分力,搞到好難瞄準佢春
點解無斷手斷腳… 大叔好失望
下次神獸完要遊街示眾呀
冇斷手斷腳,failed
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞