點解我朋友部玫瑰金SE咁嘅色

68 回覆
2 Like 6 Dislike
我覺得唔出奇
因為space grey都有偏銀或偏灰色
我換過幾次翻新機所以先知
全部由天才吧換返黎,一定唔會係老翻

iPhone/iPad 啲space grey代代都唔同
右邊好似pink d

係啊
感覺靚啲
我覺得唔出奇

咁都好啲
我同番朋友講先
佢嚇撚死
批次問題
帶套同唔帶套 咁用,用用下就會好大分別
唔同批次,有色差

唔係有做colour standardization架咩

不過我唔係on9 iPhone囚徒,唔關我事 重視自由/自主權嘅人唔會用iPhone囉

痴線,咁既結論都講得出口

權限list水蛇春咁長
保安多漏洞
個google play d apps成堆垃圾站咁
親生仔機超多qc問題

an機除左小米其他都係垃圾

真定假呀點會讚小米
我覺得唔出奇

唔好話代代喇
批批都唔同色
宜家呢部偏銀 ,之前個部仲係偏灰
其實係鋁合金或染料 受到化學反應影響
可能係長期沾有不同化學物質
例如手上汗水 以及油脂 配合陽光/手機發熱高溫造成化學反應 例如氧化 變色 還原作用

不過冇人知apple用既染料同鋁合金有咩成份
多數係商業機密
其實係鋁合金或染料 受到化學反應影響
可能係長期沾有不同化學物質
例如手上汗水 以及油脂 配合陽光/手機發熱高溫造成化學反應 例如氧化 變色 還原作用

不過冇人知apple用既染料同鋁合金有咩成份
多數係商業機密

買左一兩個月都會?
其實我想問下
點解唔可以係右邊個部先有問題?

因為佢地覺得右面靚啲所以一定唔會係右面有問題

官網隻色係咁
6s第一批 左邊嗰隻色
其實我想問下
點解唔可以係右邊個部先有問題?

因為佢地覺得右面靚啲所以一定唔會係右面有問題

根本左邊先啱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞