等左唔知幾多年,豪華天水圍終於實體模型化

41 回覆
2 Like 19 Dislike
重覆多次
我以為猿仔你整左個天水圍城市模型出黎,仲諗住睇下幾豪華
你唔好晒泥膠啦,佢地冇得循環再用,比你咁晒法,好唔環保

以前有人話猿仔生存緊已經好唔環保

呢個駁唔到 睇你下一話死係豪華天水圍手上

想唔想格劍再出續篇?

都唔知要等幾耐
粉俠有排玩

雙開ok?

等睇開無雙
重覆多次

以前有人話猿仔生存緊已經好唔環保

呢個駁唔到 睇你下一話死係豪華天水圍手上

想唔想格劍再出續篇?

都唔知要等幾耐
粉俠有排玩

雙開ok?

3開?會死人架

想28開?
其實有冇人知係邊個走去D漫畫網UPLOAD粉俠傳

咪佢本人囉
重覆多次

我都以為係, 仲要冇睇USER NAME, 又再一次中伏

咪佢本人囉

漫畫人擺本嘢係恐怖類漫畫咪啱囉
藝術品呀

ho ball
ho ball

究竟D畫肉酸D定舊泥膠肉酸D?
依d係輕黏土?係邊到買
依d係輕黏土?係邊到買

唔係輕粘土
係紙粘土
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞