其實我係一個冇朋友既人

48 回覆
2 Like 1 Dislike
寂寞真係令人好抑鬱
慘得過飯腳都冇 超級內向撚
係有個知心朋友 但始終唔係成日見 加上興趣唔太相同
所以唔係同屋企人就自己一個
好寂寞 只係有時想有班人可以傾計

不過冇朋友又好難識女

最重要係唔好將拍拖結婚睇得太美好

冇啦 以前真係覺得拍拖大晒 全部時間放係拍拖到

a0

讀緊u?

做野 全男

做野除左用apps識 我諗唔到其他方法

其實玩app識下人都係幾好既方法

啱呀,我呢邊做嘢全部都係女女,悶到嘔

不過冇朋友又好難識女

最重要係唔好將拍拖結婚睇得太美好

a0

讀緊u?

做野 全男

識到嘅都唔可以長久傾落去
本身性格內向 人有點正直 中學d同學性格又唔太好 又唔岩嘴型 畢業冇咩聯絡 就算有都疏離 因為只係搵我著數 到大學只係得飯腳 長期groupmate 放假冇咩野做 得閒番下工咁 不過我都估到我都好難識朋友 去到邊都係識到班for食飯 吹水 但唔會長keep 真心寂寞

你想要點樣既朋友

真係傾到心事既人

對住識既人其實好難講到心事

不能認同更多

a0

讀緊u?

做野 全男

啱呀,我呢邊做嘢全部都係女女,悶到嘔

好似一畢業就冇fd
無朋友

a0

讀緊u?

做野 全男

識到嘅都唔可以長久傾落去

唉 其實真人識都唔包長久啦
係多個途徑識下人啫

唔知有咩途徑識人
巴打識fd 個陣係有困難?定係淨係日常生活無機會識到only?
巴打識fd 個陣係有困難?定係淨係日常生活無機會識到only?

日常生活冇機會識到
朋友係有幾個

但總是覺得孤獨
試下同唔同圈子既人分享
比如我就係關於中同朋友既心事就同大同講
關於大同既心事就同中同講
試下同唔同圈子既人分享

圈子都係冇變
試下同唔同圈子既人分享

心事唔一定關人事既
有咁多心事咩?
有咁多心事咩?

好多 人大左就多野煩啦

日常生活冇機會識到

得番工同放工? 番工又無fd?

日常生活冇機會識到

讀緊u
將來番工唔會同同事做fd

日常生活冇機會識到

讀緊u
將來番工唔會同同事做fd

讀u 點解會識唔到fd, 男仔女仔都計wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞