[足球撚綜合討論區] 賭波不睇波 賭來幹什麼? (364)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
Sorry 琴晚訓左
英格蘭炒德國幾粒?

英國1:0

Profit > huni

收皮啦 Peanut > Mikami yua

Score > peanut >Mikami yua
Tsm>clg dog

Tsm are good

But last year immortals easy ein lor Regular season

Lucian top
本身都唔想出聲 但真係忍唔撚往
屌你成班win既就樓主萬歲 輸就係到喊哂口咁話樓主好有信心乜乜乜
大佬呀下下有信心就一定中既馬會仲洗係到
更何況大家都叫你地記得平注上 咪貪心
個撚個死跟爛跟all in 又盛咁當場波100%win咁
淨係識係到伸手問人拎料
你新手唔識唔係問題 咁咪學lo
同路咪跟 唔同路咪食花生
抵你地輸$
Profit > huni

收皮啦 Peanut > Mikami yua

Score > peanut >Mikami yua
Tsm>clg dog

Tsm are good

But last year immortals easy ein lor Regular season

Lucian top

Sleep lu 89078
屌你成班win既就樓主萬歲 輸就係到喊哂口咁話樓主好有信心乜乜乜
淨係識係到伸手問人拎料
抵你地輸$

淨係識係到伸手問人拎料
抵你地輸$

sor
直接po個邊咪重好 e到無乜人跟個邊
淨係識係到伸手問人拎料
抵你地輸$

咪撚柒就係,
唔信咪撚跟囉
買左聖貝納多 半大
買左聖貝納多 半大

買左聖貝納多 半大

Ching好耐冇見你用tg了
買左聖貝納多 半大

全大
買左聖貝納多 半大

我同高sir同路
無啦 半大2串1必敗 又輸番比馬會
入波未
淨係識係到伸手問人拎料
抵你地輸$

Ching ho ball
米拉索最後召集
米拉索最後召集

就咁主?
米拉索最後召集

就咁主?

米拉係客
入波未呀 聖乜柒屌你老母
米拉索最後召集

就咁主?

米拉係客

要左主彭美拉
米拉索最後召集

就咁主?

買撚左客了
米拉索最後召集

入波未呀 聖乜柒屌你老母

快比人入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞