3月23日 19:35 中國vs南韓

566 回覆
8 Like 5 Dislike

收錢
球會一定係南韓最勁 拎十一次亞冠 亞冠歷史排第二ge日本 第三ge沙地 都分別只係拎過五次同四次 不過近年冇一個國家球會特別標青

國家隊就 韓 伊朗 北韓 由上世紀五十年代一路都keep到 近廿年日本堀起 澳洲入亞 加上油王國泵水 先至造成亂局
而家就一定伊朗最強 友誼賽可以踢贏有維達爾同山神ge智利 又係世界盃差d守和阿根廷
今屆世盃外第三圈一球不失
得伊朗可以同歐洲南美打到46波
因為有靈活前鋒同歐陸踢法 穩守為主

勁多入藉兵 西亞隊

伊朗真係屈

阿聯酋個鴨都列文好屈

但其他球員廢呢
頭九應該可以咁排
南泡 伊朗 日本 澳洲 沙地 UAE 中國 卡塔 北泡

秦國同烏豬唔會差過後面3隊

伊朗近年對親南韓都屌打對面
伊朗 》澳洲=日=韓
球會一定係南韓最勁 拎十一次亞冠 亞冠歷史排第二ge日本 第三ge沙地 都分別只係拎過五次同四次 不過近年冇一個國家球會特別標青

國家隊就 韓 伊朗 北韓 由上世紀五十年代一路都keep到 近廿年日本堀起 澳洲入亞 加上油王國泵水 先至造成亂局
而家就一定伊朗最強 友誼賽可以踢贏有維達爾同山神ge智利 又係世界盃差d守和阿根廷
今屆世盃外第三圈一球不失
得伊朗可以同歐洲南美打到46波
因為有靈活前鋒同歐陸踢法 穩守為主

伊朗真係幾勁
另外三隊係世界杯根本唔夠揪

不過近30年每一屆都入到世界盃決賽周既亞洲球隊好似得南韓做到

所以南韓係穩定
不過唔標青呢
好似某球隊年年入歐聯十六強但出局咁
唔計黑哨 亞洲係世盃史上最好成績係66年北韓
Diu 垃圾泡菜咁都輸
枉我重all in...
敍利亞 1: 0 烏軍

長追對家

全部輸鳩曬
今場無線唔即場轉播打飛機真係蝕哂

點估到南泡咁廢
泡菜 6 戰 10 分排第 2
烏軍 9 分 第 3
敍軍 8 分 第 4
蝗 5 分 第 5

蝗數字上可爭第三
今場無線唔即場轉播打飛機真係蝕哂

點估到南泡咁廢

Fox sport 買左。。點會有得播
All in 咗南泡,去緊IFC 排隊中

巴打幾多號籌

唔知強國之後幾時對日本?仆佢個街,邊度跌低邉度企番起身,下次allin 日本
我 in 左成個月
特別事項鄭智紅牌40 倍抵喎

輕鬆收錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞