輕小說黎講無職轉生算唔算近年最好睇既書

110 回覆
9 Like 2 Dislike
謙虛踏實的生活下去
愛書的下克上

村長

我同梅因都係轉生界既清泉

一埋打交鬥打臉睇到煩
地雷睇左少少,太長好難消化而家慢慢追漫畫版,漫畫版好高質
村長一直都追緊,明明夠料書籍化之類有餘但係作者好低調...好想睇人設
最近更新密返好開心

地雷仲正過村長
第2章尾寫得正到爆
不過真係好長
感覺份量仲多過無職

至於村長⋯作者幾時肯正式寫返村長既戀情
緊係Re0
無職轉生見唔到Re0車尾燈

Re0 垃撚圾
無職轉生故事好好多
幼女戰記小說是不是完了?
謙虛踏實的生活下去
愛書的下克上

村長

一埋打交鬥打臉睇到煩
村長一直都追緊,明明夠料書籍化之類有餘但係作者好低調...好想睇人設
最近更新密返好開心

地雷仲正過村長
第2章尾寫得正到爆
不過真係好長
感覺份量仲多過無職

大家都識貨
謙虛踏實的生活下去
愛書的下克上

村長

一埋打交鬥打臉睇到煩
最近更新密返好開心

地雷仲正過村長
第2章尾寫得正到爆
不過真係好長
感覺份量仲多過無職

平時睇既百零至百幾萬字
見到地雷成5百幾萬字
要慢慢消化

兄控村長無幾多個配得上
top2村長又無興趣而家個情況好難完滿地做到配對,對讀者黎講累積期望太大...

最近仲有套ts悪役令嬢、武士道に目覚める好攪笑
緊係Re0
無職轉生見唔到Re0車尾燈

Re0 垃撚圾
無職轉生故事好好多

Re0個故事好明顯plan得唔好
如果唔係都唔會整左雷姆呢個悲劇出黎
未睇 到最後,都估唔到兩個妹既結婚對象係瑞傑同大仔

個大仔識食,食姑姑
未睇到最後,都估唔到兩個妹既結婚對象係瑞傑同大仔

個大仔識食,食姑姑
未睇 到最後,都估唔到兩個妹既結婚對象係瑞傑同大仔

個大仔識食,食姑姑

就算之後佢寫返一百年後同人神打既故事應該都會好好睇

伏筆一早埋曬係無職入面

依加出緊既齊格外傳都幾型
謙虛踏實的生活下去
愛書的下克上

村長

一埋打交鬥打臉睇到煩
最近更新密返好開心

地雷仲正過村長
第2章尾寫得正到爆
不過真係好長
感覺份量仲多過無職

平時睇既百零至百幾萬字
見到地雷成5百幾萬字
要慢慢消化

兄控村長無幾多個配得上
top2村長又無興趣而家個情況好難完滿地做到配對,對讀者黎講累積期望太大...

地雷字多唔係問題
但係貼吧漢化得慢同埋好亂
搞到睇到第二部中間就停左冇追

btw本村長先係真正既青春戀愛喜劇搞錯了
謙虛踏實的生活下去
愛書的下克上

村長

一埋打交鬥打臉睇到煩
最近更新密返好開心

地雷仲正過村長
第2章尾寫得正到爆
不過真係好長
感覺份量仲多過無職

平時睇既百零至百幾萬字
見到地雷成5百幾萬字
要慢慢消化

兄控村長無幾多個配得上

地雷字多唔係問題

係咪都係轉生類?
無職呢套野簡直完美
唔明點解唔出動畫

村長

一埋打交鬥打臉睇到煩
最近更新密返好開心

地雷仲正過村長
第2章尾寫得正到爆
不過真係好長
感覺份量仲多過無職

平時睇既百零至百幾萬字
見到地雷成5百幾萬字
要慢慢消化

兄控村長無幾多個配得上

地雷字多唔係問題

係咪都係轉生類?

日輕其實十本痛七本都轉生/異世界
無職呢套野簡直完美
唔明點解唔出動畫

出動畫起碼出年番先有資源比佢做到去大個
而且前期慢熱
班毒撚又好鐘意速食4天王番
風險太大
你出一季唔通做到魔大陸中間就完咩
加上無職好多心理描寫位動畫好難做到出黎
冇理由定格讀心聲
但你cut左心理描寫位既話無職就唔係無職
所以咁難出既情況下我寧願佢唔出好過
唔想套野比人當九流垃圾轉生

一埋打交鬥打臉睇到煩
最近更新密返好開心

地雷仲正過村長
第2章尾寫得正到爆
不過真係好長
感覺份量仲多過無職

平時睇既百零至百幾萬字
見到地雷成5百幾萬字
要慢慢消化

兄控村長無幾多個配得上

地雷字多唔係問題

係咪都係轉生類?

近年係
日輕一時就好興學園故事
一時就興打機故
口味真係幾年轉一轉

地雷仲正過村長
第2章尾寫得正到爆
不過真係好長
感覺份量仲多過無職

平時睇既百零至百幾萬字
見到地雷成5百幾萬字
要慢慢消化

兄控村長無幾多個配得上

地雷字多唔係問題

係咪都係轉生類?

近年係
日輕一時就好興學園故事
一時就興打機故
口味真係幾年轉一轉

係因為個排有咩紅,人人都跟住作

唔緊要 始終都係佳作留得低

村長

一埋打交鬥打臉睇到煩
最近更新密返好開心

地雷仲正過村長
第2章尾寫得正到爆
不過真係好長
感覺份量仲多過無職

平時睇既百零至百幾萬字
見到地雷成5百幾萬字
要慢慢消化

兄控村長無幾多個配得上

地雷字多唔係問題

係咪都係轉生類?

兩套都係轉生
睇悶左打打殺殺既話
不防試下新野

村長

一埋打交鬥打臉睇到煩
最近更新密返好開心

地雷仲正過村長
第2章尾寫得正到爆
不過真係好長
感覺份量仲多過無職

平時睇既百零至百幾萬字
見到地雷成5百幾萬字
要慢慢消化

兄控村長無幾多個配得上

地雷字多唔係問題

係咪都係轉生類?

兩套都係轉生
睇悶左打打殺殺既話
不防試下新野

睇到日文既轉生系有套新既,我上面講果套悪役令嬢、武士道に目覚める
好好笑,真係會笑出黎果種 E排搭車睇到狂忍笑

村長

一埋打交鬥打臉睇到煩
最近更新密返好開心

地雷仲正過村長
第2章尾寫得正到爆
不過真係好長
感覺份量仲多過無職

平時睇既百零至百幾萬字
見到地雷成5百幾萬字
要慢慢消化

兄控村長無幾多個配得上

地雷字多唔係問題

係咪都係轉生類?

兩套都係轉生
睇悶左打打殺殺既話
不防試下新野

睇到日文既轉生系有套新既,我上面講果套悪役令嬢、武士道に目覚める

ts憑依類都有好笑
野生のラスボスが現れた!
呢套d配角性格好出neta山盛

エリィ・ゴールデン ~ブスでデブでもイケメンエリート~
呢套就笑中有淚,淚中帶笑

地雷仲正過村長
第2章尾寫得正到爆
不過真係好長
感覺份量仲多過無職

平時睇既百零至百幾萬字
見到地雷成5百幾萬字
要慢慢消化

兄控村長無幾多個配得上

地雷字多唔係問題

係咪都係轉生類?

兩套都係轉生
睇悶左打打殺殺既話
不防試下新野

ts憑依類都有好笑

悪役令嬢睇過介紹幾有興趣遲下應該就會入坑
點撚解講咁耐無人提織田信奈
呢本好撚好睇 主角有後宮唔開淨係鐘意女主角一個
不過佢係穿越左去戰國時代

地雷仲正過村長
第2章尾寫得正到爆
不過真係好長
感覺份量仲多過無職

平時睇既百零至百幾萬字
見到地雷成5百幾萬字
要慢慢消化

兄控村長無幾多個配得上

地雷字多唔係問題

係咪都係轉生類?

兩套都係轉生
睇悶左打打殺殺既話
不防試下新野

ts憑依類都有好笑

悪役令嬢睇過介紹幾有興趣遲下應該就會入坑

武士道睇左廿幾話
好恐怖
依家成個腦都係觸手產卵海產物
點撚解講咁耐無人提織田信奈
呢本好撚好睇 主角有後宮唔開淨係鐘意女主角一個
不過佢係穿越左去戰國時代

咁落第仲好啦
就結婚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞