係瀏覽器到用唔WIN 7速成係乜解究?

21 回覆
2 Like 5 Dislike
用緊WIN 10,但係有裝返WIN 7速成,不嬲都無問題
今朝無啦啦一開機就打唔到WIN 7速成,打極都剩係出英文
CHROME 同 IE都唔得,但係我開個WORD打,又出到WIN 7既速成
借位
[堅行動post]三分鐘Twitter 戰線傳送門 10月24號
https://lih.kg/1671967
螢幕右下角時間日期有錯嗎?
gay嘅問題
diu ,no chinese

i diu le lo mo chow hi

u want do what seven??

if you want 1on1 ,u come

i fight,u,u know??

my power powerful

KO you,you sun of bitch
我用佢原生果個速成都係打唔到中文
推,遇到同樣問題,應該係今日update搞成咁
你最後點解決?
解決唔到,用住WIN10速成先
喺Win10裝Win7輸入法本來就唔包work

有乜好問
今日好似自動更新咗 chrome 就打唔到
firefox 反而得
屌 我都係咁
刪左個GOOGLE CHROME
裝返OLD VERSION就無問題了
點裝
Google chrome 有一個速成,只在 chrome 內行。 Search google input meth6
點解唔裝 w10 速成?
Chrome 梗係用 Google Cantonese Input Extension 啦!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞