【on9+武術+甜】大學武鬥傳(完)

815 回覆
14 Like 4 Dislike
曈曈真係世界級 點解石仔唔撚留住佢 中出左佢先呀嗎

可以咁講
以前大家仲曖昧緊嗰時衰自卑 以為唔會有女仔鍾意我
所以我見佢同我講少咗嘢就好不安quit咗

之後隔咗一年,大家再次有番接觸 有番曖昧嘅機會
不過我第二次再衰自卑
我又自己quit咗 再打咗一堆嘢講話自己睇淡哂又話要向前行
佢打咗大段嘢講佢感受 不過我冇勇氣睇 就話唔想知
最後令到佢嬲咗 坦哂牌 朋友都冇得做
之後我跪玻璃佢原諒咗我 不過大家已經變到冇關係
嗰時我先知道原來之前嗰段曖昧時光, 佢係鍾意我
唔係自己ff 都唔係自己諗太多

本身我都諗住就咁完咗 自己又會留意下其他女仔
但係佢對我影響力太大 大到我係campus再見番佢嗰時所有對其他人感覺都變哂做bullshit
至少到依一刻 我都仲係鍾意佢
雖然我同佢關係改善咗 但係已經番唔到轉頭
我好想同佢講我愛佢 不過依家依個狀態再講乜都會破壞一切
依家心入面只係希望有一個更好嘅男仔去愛佢 因為我覺得佢好需要有人去愛佢

我覺得自己好on9
明明個結果係自己拎黎 但係我又唔肯放低
明明大家都應該要各有各精彩
但係我就選擇咗停留
我到底係到做乜鳩

不過依家依個狀態再講乜都會破壞一切<--呢個status先最大獲

但係我覺得最大問題係你唔夠自信
你一早唔自卑既話就唔駛咁多煩惱

好討厭依個自卑令我失去咗一個我好心愛嘅女仔
好想試下有女

有女係咩feel

這些機會

食唔食得架

我都想知

我都想知
到底依家阿池每日嘅生活點過

繼續破唔到處

+號巴打加油,祝你早日放得低

不過佢可以同佢鍾意嘅人一齊
已經冇嘢好得過依樣
曈曈真係世界級 點解石仔唔撚留住佢 中出左佢先呀嗎

165做乜又改名

可以咁講
以前大家仲曖昧緊嗰時衰自卑 以為唔會有女仔鍾意我
所以我見佢同我講少咗嘢就好不安quit咗

之後隔咗一年,大家再次有番接觸 有番曖昧嘅機會
不過我第二次再衰自卑
我又自己quit咗 再打咗一堆嘢講話自己睇淡哂又話要向前行
佢打咗大段嘢講佢感受 不過我冇勇氣睇 就話唔想知
最後令到佢嬲咗 坦哂牌 朋友都冇得做
之後我跪玻璃佢原諒咗我 不過大家已經變到冇關係
嗰時我先知道原來之前嗰段曖昧時光, 佢係鍾意我
唔係自己ff 都唔係自己諗太多

本身我都諗住就咁完咗 自己又會留意下其他女仔
但係佢對我影響力太大 大到我係campus再見番佢嗰時所有對其他人感覺都變哂做bullshit
至少到依一刻 我都仲係鍾意佢
雖然我同佢關係改善咗 但係已經番唔到轉頭
我好想同佢講我愛佢 不過依家依個狀態再講乜都會破壞一切
依家心入面只係希望有一個更好嘅男仔去愛佢 因為我覺得佢好需要有人去愛佢

我覺得自己好on9
明明個結果係自己拎黎 但係我又唔肯放低
明明大家都應該要各有各精彩
但係我就選擇咗停留
我到底係到做乜鳩

不過依家依個狀態再講乜都會破壞一切<--呢個status先最大獲

但係我覺得最大問題係你唔夠自信
你一早唔自卑既話就唔駛咁多煩惱

好討厭依個自卑令我失去咗一個我好心愛嘅女仔

經一事蔡一智
下次你就會識得要有自信

話說你上次講果個情雙又好似潛返水

依家係咪知道我有幾好

依家係咪知道我有幾好

依家係咪知道我有幾好

依家係咪知道我有幾好

上水但冇文
都好過直接唔見咗

依家係咪知道我有幾好

上水但冇文
都好過直接唔見咗

咩事呀?

咩事呀?

買ps4 未

咩事呀?

買ps4 未

Rich

咩事呀?

買ps4 未

Rich

我矛錢的
4月1
4月1

要表白了
https://headlines.yahoo.co.jp/hl?a=20170401-00000003-dal-ent
翼仔同楊能

張相影到

d色水影到勁柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞