FIFA20 Ultimate Team討論區(44)解散警隊

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
Why!why i have 3 seconds button delay!
Come on EA, i cant even pass the ball

吊你全部有聲. BTW有無人覺得佢對眼殘到好似一日打26個鐘頭機咁
岩岩前幾日砌到心目中滿意既陣 好唔好蝕住賣左佢 星期五出畫新一批scream card 先再入返
都係嘅,本身同拿卡同價升上去,而家拿卡得78~80

等緊Reus 有冇機會跌
尋晚搶唔到220嗰堆
咪咁高要求啦,迪清高免費㗎

細數差廿幾點 如果真係if Ben 85 係咪應該勁過reus bb
睇咗幾條點解會連贏18場同咁多走埸

數差廿幾點 如果真係if Ben 85 係咪應該勁過reus bb
隻萬聖hulk應該食咩chem好
咁用得耐就worth 嘅 但我買嚟打一次WL好蝕
普金文尼夠唔夠用 黑卡好撚貴 升價升得太快
我見佢近呢幾期中左尼馬
搭埋包皮、ben爺、dembele
場場都轟人3,4球
睇佢片冇點用sm
場場都係one two放狗
Come on
呢d卡跌到出fifa21
it is absolutely incredible !
請問想買實用人 e.g. anderson果d應該家下買定聽日派彩先入?
鈍嘅通常engine
我想講我貨左咁多
先同佢一樣陣容
佢冇貨都咁撚勁
認真咩
仲有how amazing is that!
incrediballllllll!
ovvy 都好煩
未上過手 但對過一次真心好撚煩 冇vvd咁誇張 但基本上都過唔到 one two又放唔甩 有時仲比人搶返

推下 睇下大家點睇
德甲嘅話可能ssk中堅 辛右 sab去返防中
以前睇佢俾pro player用某d skill move combo 屈完就拍片教人
同堆學到好多偷雞野

今年無屈機skill move 佢得Ball roll fake shot drag back可以拍片
包皮大家食乜chem
88列卡特 迪西里
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞