遊戲Night in the Woods開發者 被指性侵後自殺身亡 指控者隨即刪除社群帳號

19 回覆
10 Like 3 Dislike
真係唔撚明
有事咪告上法庭
下下喺到鳩 up
如果段野無錯既話, 佢因為之前既問題已經接受緊精神治療, 姐係本身係有做過?
女權臭雞係地球嘅癌細胞
女人事後反口metoo你真係無敵冇得破解
但好似無話過佢係無辜
Eileen Mary 也解釋她不會說哥哥不需要為自己所作出的傷害負責,但她知道哥哥的內心深處是一個關心所有人的好人,這是他自己花了很久才弄清楚的。

呢句好似係話有做?
其實似暗示真係有做
就係冇證據先要網上鳩噏
Zoe Quinn好耐之前先爆同唔少業內人士上床,換幫佢隻垃圾game宣傳
俾人踼爆就轉移視線,扮晒自己係父權主義受害者,拉埋女權撚落水大戰gamer gate
做雞做到攞貞節牌坊,已知呢個女人手段好高明
死者同佢真係搞過唔出奇

同埋死者之前已經俾呢個女人社會性謀殺,製作團隊割左𥱊,水洗都唔清
姐係可能有搞過
但係咪性侵就
點解唔告翻誹謗?
大家都無證據
話你情我願有咩問題
簽性交同意書 最好搵醫生證明佢當時精神無問題
告性侵同告誹謗,兩樣都係疑點利益歸被告
冇明顯證據好難告得入,唔係一般人玩得起
敗訴實俾班女權撚唱到仆街
而且對死者傷害已做成,俾製作團隊起左飛腳,隻game出實體都取消左

不過依家死無對證
佢嘅死同呢條八婆有冇關係都唔知
自殺又唔會有第三者有法律責任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞