Solomon點睇加泰集會?

39 回覆
21 Like 0 Dislike
Dont link to Independence Movement
想問個集會主題係咪都係無改到單單係支持加泰
我個人認為
遊行期間舉牌支持比較好
一黎我地應該先做好自己
無野比香港成功光復更鼓勵
二黎遊行期間舉牌比較曖昧
比人既訊息係支持但又spin唔走你個訴求
push
icon so cute
搞手同參加既人其實意願唔太重要
支持自由同抗暴,聲援加泰相信冇人反對
但重要係,的確係一個好機會比土共抹黑都搞獨立
加上藍精靈同陳同佳輸左兩仗
我唔認為佢地會放棄咁好機會轉移視線
Push
push
最容易係講埋其他國家
提埋印尼
時機未到 希望真手足諗多步 4個月唔易捱
係長期作戰冇得急 能夠表達到追求民主反政權暴力當然好 但一旦扣上支持加獨 俾媒體抺黑加中共d文宣機器可以即時好負面
我覺得Solomon Yue係代表美國政客既睇法
當然有佢既重要性
但唔一定係聖旨
我地靈活變通先係最重要
根本唔應該做啲節外生枝嘅嘢。
仲要呢個集會主題有中共喉舌嘅認證。

[加泰集會] 華春瑩: 西方「撐港不撐加泰」是 自私、虛偽,害人終會害己
https://lih.kg/1668836
最簡單口交部屌美國唔支持加泰 我地反方向行就得
本人立場:不了
不要步「香港臨時政府、香港臨時議會」的後塵
戇鳩仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞