荃灣800萬樓下 有咩選擇

165 回覆
1 Like 37 Dislike
我最盡俾7成 可能最後俾4成呢
綠楊啦
最穩
8球野仲買海濱 環宇其實好on9
環宇算係垃圾盤真係,則差料差位置差
好似大堂就靚,內瓏就麻麻

啲大單位成交都係萬3,4蚊呎,升唔起...
如果真係有個錢做高成數按揭冇乜所謂
All in 都係得一兩成首期既就小心睇路
你唔要住其他人要。你唔搭地鐵,其人要。一層樓,一個買一個賣又關林鄭咩事。你出街食飯會唔話幫林鄭托住個飯店租金呀
其實話就話30年按揭 最後大部分提早供甩架啦啲人成日話孭住筆債成世...
祝你遲下負資產
你都識講啦,關你L事咩。可能人地有錢買緊第二間,一係你攞啲觀點同數據去支持點解你唔建議人去買,唔好做過淨係廢噏唔做嘢嘅垃圾
樓市升就係,亦都係香港大部份人嘅財富來源,而家咁樣嘅情況,好難再重新出現雙位數字升幅
2波坊 3波坊
800萬樓下就黎海濱都買唔撚起
800萬樓下,山邊好多選擇
文字行間都感受到你有幾窮
然後住公屋先係上等人

by某d擁有廢老思維既連登公屋仔
一、誠意推薦:

香港大專學界國際事務代表團眾籌計劃
Hong Kong IAD Crowdfunding Plan
https://gogetfunding.com/hkiad-crowdfunding/

香港眾志國際眾籌計劃 Demosisto International Campaign Crowdfunding Project
https://gogetfunding.com/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E7%9C%BE%E5%BF%97%E5%9C%8B%E9%9A%9B%E7%9C%BE%E7%B1%8C%E8%A8%88%E5%8A%83-demosisto-international-campaign-crowdfunding-project/?show_desktop=1

二、什麼是遊說集團?

遊說集團的工作,是嘗試影響立法者或其他持份者決定或行為,在政治角力中為服務對象爭取利益。遊說集團的服務對象,可以是國家、企業、社會團體、個人。在美國,政治遊說是極為普遍及重要的一環;幾乎所有政治操作都有遊說集團的參與。

三、為什麼香港需要遊說隊伍?

任何國家的政治,背後都擁有複雜的政治脈絡;包括國家政策、政治形勢、民意、錯綜複雜的利益網絡、乃至個別官員或議員的性情喜好。要在國際社會維護和爭取香港的利益,香港需要一支能具經驗和技巧,能夠有效收風、熟識政治形勢、具備遊說策略的隊伍。

四、遊說集團?對家一早做緊啊!
【華為被禁】華為遊說費飆60倍!原來聘用特朗普籌款人 欲說服白宮
https://china.hket.com/article/2479940?r=cpsdlc

董建華基金會 擲2,240萬左右美政策
大搞政治游說 否認中共代理人
https://hk.news.appledaily.com/local/daily/article/20171130/20230175
睇你屋企幾多人要幾多間房
綠楊好多POPO住同多人, 不過近黨鐵係真既
愉城就新D會所好D, 但內寵真係舊, 行去黨鐵5-8分鐘左右
麗城果邊, 三房過千萬了, 自己一邊, 出入都要VAN仔村巴囉, 行去荃西站要3個字
工廠三寶唔介紹了
荃西新果D都好多都out你 budget, 同埋單位細D
再黎就荃景圍果邊, 入場費就一定夠, 不過舊
香討都唔係高質得去邊
打手,AA 極多
呢邊係細蚊仔多
8球,名逸居囉
8球幾啦要
咁撚貴啦咩
三寶囉,新少少
駁埋億京又方便
天橋一過就大商場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞