其實讀男校對日後識女仔有冇影響?

195 回覆
180 Like 7 Dislike
同路人
我唔係咁諗
學校d 小霸王都掛住溝女同學
邊會咁得閒欺凌毒撚
有時d 毒撚比人欺凌係佢地得罪人在先
人地放學去溝女,打下波,爆下粗
都多管閒時篤背隻報串比老師知

你話唔打柒佢點對得住自己

反而好靜乖乖讀書就唔會比人欺凌,反而有人照,因為可以問佢功課
真. 女仔無 care 到男仔樣得咁嚴重, 正正常常乾淨企理已經得.
無事獻恩勤呢啲咁明顯就係人都驚啦
讀男女校 但係對男女都冇咩興趣
以為係自己留言
男校
入到U多啲對女人就會習慣
有冇理性討論
讀男校既男仔16至25 單身率高唔高

個post剩係睇到
讀男校識到女既,會話男校冇影響
讀男校識唔到女既,會話男校有影響
完全係覺得自己冇事就覺得冇事係正常
自己奶野就覺得奶野係正常
你阿哥食緊仔咋

我細佬由細到大都讀男校
咪一樣有女朋友
絕對有

利申:七年男校 A0
有冇理性分析
讀男校既男仔16至25 單身率高唔高

個post剩係睇到
讀男校識到女既,會話男校冇影響
讀男校識唔到女既,會話男校有影響
完全係覺得自己冇事就覺得冇事係正常
自己奶野就覺得奶野係正常

我自己既分析

讀男校因為生活中冇女性圈子
乜野都要靠自己努力去單打獨鬥
組團去溝女,多參加社交活動,興趣班,要自律性地去train自己溝通技巧

讀男女校日日對住唔怕冇得見,就算唔刻意train都會易掌握同異性溝通技巧
同埋日日對住女仔會便易在乎自己外表
執靚自己

讀男校係便加體驗到男人的浪漫,努力精神
讀男女校每日都大把機會同女性相處,便能掌握女性思想模式
讀男校 就來做魔法師
識咩玩
只係覺得要有基本尊重
換著係我都唔會想被人身攻擊
其實有得揀都唔會想個女仔把口咁勁太串嘴
有得感受下女仔嘅氣場已經好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞