琴晚21/10 元朗女FA被捕手足們幫忙入一入黎(代post)

103 回覆
14 Like 48 Dislike
唔好亂比!!!要親身比事務律師!!!!
片段同相可能成為呈堂證供
比律政司做檢控證據!!!!
幫推
全部人停啦好嘛

好多人做緊野 用下腦 諗一諗 搵片會唔會有用啦

由Tg叫停手 玩到上連登 屌哂你地全部
回應一下大家嘅疑慮 其實我都係經由朋友開聲話佢嘅家人同律師要幫手 所以先開post 都係當收集資料同埋唔同嘅片 至於有冇用我覺得都係應該由專業人士 姐係當事人嘅律師去決定而唔係我地 可以有片到手我就會send過去 冇嘅希望大家幫推 齋ban話冇用嘅我都只會當你地係幫推緊
勸大家一句,有好多popo扮事主朋友親人咁樣上來攞料,小心好心做左壞事。

唔係想懷疑樓主你
一係你俾律師樓個contact
否則好難信你,大家都係想保護手足。
屌你啦 你經由朋友
我直接識事主呀
事主呢刻係邊你知唔知呀

佢係屯門呀

有D野 用常理諗啦 即場帶燒焊手套 你點吟詩呀
躝啦仆街
係撚咁講到大義凜然 幫幫幫 幫條春咩
首先我又唔知你識事主 你無啦啦屌我有咩用 我都冇得罪你啲咩 你無啦啦點解咁激動
第二 你識咁咪識 上面夠有人話識佢 我都冇即刻話啲咩只係話可唔可以tg傾 我都係想幫人你咁樣又為乜?
幫 幫D乜
不停講有人做緊野

不停有人話 親朋戚友 由Tg公海搵到上黎連登拎片

尋日就屋企人
今日就表妹

無孔不入
我問緊律師contact 資料 等等應該答到你
Push
Fc我講既野
事主係唔係 係屯門
如果你知內情 或者你想我講內情?
講撚完我怕連登仔反枱圍屌
推 好人一生平安🙏🏻
轉自TG

嚴正聲明 - 連登偽冒手足家人套料

昨日於元朗被捕的 FA 並無表姐,在連登討論區上以 FA 表姐名義岀po求片嘅係冒名套料。

FA 家人及律師沒有提出此求助,照片係網上偷圖,各位手足請留意,並請廣傳開去,保護女FA安全。

重覆,請勿向該人士提供任何資料。
樓主狗黎我屌你老母
good night sir
推!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞