連登仔已經對加泰集會發出反對通知書

59 回覆
41 Like 57 Dislike
我屌哂你班冷氣軍師/風向撚
加泰獨立我無意見
但加泰手足同樣面對緊黑警不合理暴力及政治審判
點解唔可以connect?
講到集會好撚大件事
又影響美帝乜乜柒柒
美帝先唔會咁撚幼稚
因為區區一個集會唔理利益而割香港
星期四一撚定去
我要證明比你地班冷氣風向撚睇
乜撚野影響國際主流意見
乜撚野美帝會唔鐘意
全部都係廢話
最後香港局勢根本無變
反而意外地connect 到同樣醞釀緊抗爭既地方
成日因為所謂美帝觀感,畫面唔好睇
就斬自己腳指,一係休息
覺唔覺得自己好撚肉酸

Btw 香港人集會唔需要黑警不反對通知書
同樣唔需要連登仔既所謂反對
集會目的由頭到尾唔係講緊支持加泰獨立
只係講警暴及政治犯問題
邊個話去集會就係支持加泰獨立既都係鬼

同樣面對警暴同政治打壓就要connect
搞手深潛左啦
問又唔撚答
剩係話Connect 人權問題
明明仲有幾個地方同時可以做
呢張係對家假文宣黎
搞手係好撚辛苦好撚忙既
但係我唔撚明上次延期完
又唔做好文宣既情況咁急又推多次係咩玩法啫
push
一早block左條友
Connect 加泰做乜7
集會主軸當然要focus返係香港啦,自己都未搞掂。
但咁少事都要咁多顧慮,冷氣軍師都係收皮罷啦
調返轉講呀,加泰會唔會有人話香港人其實唔支持獨立就同香港割蓆?人地舉到抽氣扇黑旗,又話Make a new Hong Kong,主要係因為示威形式,反抗強權嘅意識上同香港connect到。我地搞返個assembly純粹講聲多謝,亦係應份。
國際線向來就係靠和理非,文宣同民間外交去打。美國佬唔會因為有班人舉美國旗就即刻出兵香港,條法例過左亦都唔代表即時制裁到全世界。但更加唔會因為有人支持加泰而割香港蓆。叫勇武退場果班叫左十世,諗下美國佬轉左軚未啦。
香港俾美帝睇得起係因為制衡到支共
因為撐加泰 美帝就會放棄香港呢張牌
班軍師係咪留冷氣房太耐凍撚親個腦

雖然所羅門係kol,但都有d參考價值
請你搞支持伊拉克人民抗爭集會,我一定去
真係唔好搞咩撚野加泰集會 柒咗真係無得拆
HK & Catalonia 個情況都唔同
好撚鬼
搞破壞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞