[多圖]銀魂真人版劇照

91 回覆
25 Like 1 Dislike
真人版有冇定春,到宜家仲未見到

好撚毒

毒男feel
神樂好似好肥咁

呢年暴肥

同佢近期D生活照比,呢幾張咪算好樣囉

依張好有喜感

咁猩猩咪要搽蜜糖

無人想睇啊

小妙你成日睇睇厭左姐,可能仲有人覺得好正呢
真人版有冇定春,到宜家仲未見到

漫畫而家都突然唔見啦
最常被遺忘既吉祥物

依張好有喜感

咁猩猩咪要搽蜜糖

無人想睇啊

諗起橋本扮神樂吐嘈個樣就
大姐姐版神樂
神樂好似好肥咁

呢年暴肥

同佢近期D生活照比,呢幾張咪算好樣囉

肥到咁 不如改拍減肥篇啦

依張好有喜感

咁猩猩咪要搽蜜糖

無人想睇啊

諗起橋本扮神樂吐嘈個樣就

嘔+撩鼻屎
http://www.bunnygo.net/?id=45641

另外,相信粉絲們都會對《銀魂》真人版中的定春該如何表現十分好奇,而且官方公佈的定妝照中也沒有定春的身影。根據日本媒體的報導,劇中的定春將採用全CG技術製作,不過目前定春的形象尚未公佈,讓我們一起來期待吧

銀時成個傻鳩咁
http://www.bunnygo.net/?id=45641

另外,相信粉絲們都會對《銀魂》真人版中的定春該如何表現十分好奇,而且官方公佈的定妝照中也沒有定春的身影。根據日本媒體的報導,劇中的定春將採用全CG技術製作,不過目前定春的形象尚未公佈,讓我們一起來期待吧

定春唔用cg整一定好撚柒
新八真係好撚似
橋本環奈肥左咁多
桂柒到
有冇土方架電影版 好想睇佢瘋狂食蛋黃醬

猩猩100%match

土方幾似下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞