iPhone6s用家轉Samsung s10新iPhone好?

88 回覆
2 Like 15 Dislike
我用緊s10同xs, 只可以話各有長處, s10真係薄同輕啲. 其實預算夠一部11pro 已經買到一部11同s10
唔係掛
我部s10作為副機/工作機可以用兩日, 放假可standby 3-4日

當然我買比屋企人部iphone 11都挨到兩日
你打算用幾年
咁除左iphone之外,你冇其他選擇
有無介紹
我想用起碼三年
一早話Android 好易比人吉電腦就睇哂啲野
乜仲有人買Android
三年一定係iphone
其實係用平價 mon 貼問題? 唔用應該無事?
三年點都係iphone
至於11定11 pro
你落場望下再簡
最大分別係mon同鏡頭
換過粒電繼續用
其實換電再升做ios13應該可以頂多一年,如果想影相好啲又唔想太貴,11係你嘅好選擇。但你會冇左3.5mm,要買轉插或轉無線。
利申:岩岩6s升左11 pro
想android就pixel 4, 不過冇港行
想繼續ios就11 / 11pro, 基本上得mon同size嘅分別, 長鏡相信你唔會在意
指模辨識只要求其貼張mon 貼就破解到
如果人哋執到你部機,求其貼張mon 貼落去就破解到
iphone8
睇返報導係登記個 touch id 嗰陣已經隔住咗 mon 貼先出事
即係話部機實際上係認左 mon 貼膠水嘅紋,結果任何人壓一壓張 mon 貼都會 unlock 到
格價網有間係tko嘅鋪頭
想影相就iphone啦 個鏡好似好啲
DKLM 年頭先換完電 一上左ios 13 就仆哂街
電係咁倒水 逼住要換部11
利申6s 用左4年 年頭先比300幾換左粒電
Iphone7 lo
我s10 狂用一日都唔使差電wo
用慣iphone就無謂轉會la
你會覺得好麻煩
iphone 11 6千起跳, s10大鋪只係做緊5千唔夠, 比較都冇意思

btw s10手感好, 又輕D, 不過電量真係差, 要買就買s10+
有冇電量圖睇睇

s10 冇乜點用過部機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞