開水炮射毛漢個PC快D走!!!

513 回覆
4591 Like 13 Dislike
林總統唔係保佢咩
你地留返同燈神講啦 垃圾狗
好似係婆羅門黎
認真 UST南亞仔有一事相求
唔知你有冇睇bob叔live段片
誤中根本係玩你地 本身唔係射緊 又唔係有示威者聚集要驅散 點樣誤中
水炮車入面電子儀器有幾精準 唔洗再多講 有哂距離準心 特登停低 較炮 中頭 再停 再一路較一路射
點樣誤中
事實係黑警唔岔氣南亞香港人同示威者唔割 仲connect埋
見到南亞人就狗眼看人低 想出氣同發洩再嘲笑
點知射中個boss

希望你可以分析俾你手足知 佢誤中真係信佢都傻 根本有心針對你地前一晚同示威者connect

雙胞胎黎架
印度商會前主席
小老母個閪錢咩
何況誠哥一早搬哂D錢出
支共咪又係得個鬧
開車射多次清真寺
咩人把口最密?
你唔打簡體字佢點睇得明
比人清算了 condom仔
佢哋無一個信班黑警
畀人告唔緊要,最驚命都無咋
轉做污點證人篤灰可保平安
要佢生生世世留係大灣區受罪
mosque dirty by blue water? There were no protesters in front of the mosque then why put the blue water right to the door of mosque? Our people got hurt by no reason. Pakistan Consulate speaks no words
[人手置頂] [Twitter戰線] 大家做完任務既入黎推一推 提下大家記得Retweet
https://lih.kg/1670944

幫推 P牌推唔到
成個政府加警察都耍向佢道歉、而家佢仲講到明唔接受。

超過三萬五香港印度人聽佢命令、佢哋一個mark 住一隻犬都仲有五千人剩,政府呢次hihi 了。
小心班前線condom狗發癲針你地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞