加泰警車好靚

150 回覆
850 Like 7 Dislike
蘇貞昌回應林鄭月娥: 初條撚心!
https://lih.kg/1668040
「城大和你傾」

「城大和你傾」將堅守有平台無大台的原則,本團隊絕對歡迎不同政見各界人士前來討論,互相理解,透過溝通重整社會風氣。

日期:十月二十九日(星期二)
時間:晚上六時開始
地點:香港城市大學王氏廣場
對象:各大大專生,香港巿民
宗旨:歡迎不同政見各界人士、自由發言、理性討論

唔完美 要改善
帶頭果班係咁用火魔果班咩人
自已諗下
又唔好咁講
好多時和理非睇唔到前線發生咩事
其實唔係驚比人捉係驚自己會阻住勇武後撤(至少我同我啲朋友都係咁諗)
有人話行快啲就會想跑
因為「行快啲」同「跑呀」的界線唔係咁清楚...尤其一有人跑自己都會想跑
嗌1212就好啲
或者要多少少哨兵喺走的時候嗌下咪
未必需要解釋係咩事發生~但至少清晰傳出是「行快啲」定「跑」
抄下舊POST

[quote]由6/9講到依傢嘅水魔法師,你老母一次都未出現過

依傢就特登開Po廣招所有有志轉職做水魔法師嘅同志!!

廢話唔多講!!

水魔法4大好處

1.遠程攻擊
玩過咁撚多次都知啦 近戰有幾吃裝
魔法師輕裝就玩得 門檻低又安全

2.擾亂敵人
水魔法最強大嘅係可以封閉D怪嘅視野 直接落Debuff攻擊力減50%
保障近戰勇士安全

3.高機動性
玩Hit and Run 瘋狂拉打班近攻狗

4.低殺傷力
跟本就係和理非天職 贏盡輿論

水魔法練成

1.水氣球

2.水性乳膠漆

記住係水性啊!!TK咗都可以用水洗

3.茄汁樽

4.練成!!

https://youtu.be/Jl4FPk_-hk8

效果圖

水魔法師嘅加入將會大大增加各位玩家嘅遠距離作戰能力
祝各位玩家武運亨通 Be Water Magician

散水休息就最醒水
好過火魔法
有個法國人提左啦
唔知點解仲未用
又唔識溝,杰到漿糊咁
掟又noodle hand
可以用 鍊金術
你地去左邊個平衡時空
6月7月個時咪有出過漆彈
依家有啲狗個盾都仲有油漆
但經常有人係好遠掉成日team kill
另外都係個樣 好多前線已經拉左
漆彈其實可以諗下 班重甲狗咁鐘意頭盔面罩
整到佢睇唔到野局佢要開罩都好
同埋而家頭巾包到頭實一實果d
加d痴笠笠既野整到一面都係 應該好唔舒服
我地就快要開返個 國際示威技巧 / 技術交流高峰會
互相交流同切磋
人地啲警察個個有number
咁如果你水彈用汽球從天而降...
香港太窄
你幾時見到狗車落單一架係度等你裝飾
人一多 就好易tk中自己人中記者
上次有個商業罪案私家車咪比人爆左囉 唔洗用漆彈啦
唔同地方有唔用策略啫
拆私家車手足都值得讚
佢車就得咁多,爛哂又未有新車仲點驅散你
Gear又係咁多,咪等佢慢慢買
火魔法只係畫面暴力,比tvb 狂播。
七彈實而不華,tvb好難狂播油七好暴力,因為油七家家都有。
咁d火魔法一定係100米外掉過去喇
手足真係好勁
唔去參加奧運都黎為香港抗爭
多謝手足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞