[大辯論]係咪應該停止裝修美心,集中處理中廣同福建幫

81 回覆
87 Like 33 Dislike
樓主幫美心打工

自己上聯合國認錯再講啦屌你
一年一百萬股息都話冇咩關係?
各有各做,本人唔覺得裝修美心有咩問題,最好裝到佢全線收皮
唔好唔撚記得美心成撚日比人捉到有真曱甴係鋪到,再call食環 , 上過唔只一次報紙,新聞都有賣
連儂牆要繼續寫美心罪行,推廣罷買

我覺得藍罷買,紅裝飾,黑裝修好合理。而美心明顯未去到黑,最多裝飾下,裝修都已經做得夠多次。
即係條臭閪上到聯合國抹黑

換句話講如果我全球登報有你成家既相電話地址,話你成家人男既係鴨女既你雞,都唔算係仆街?
控制到架咩
一上噴漆下分鐘就出鐵鎚
然後爆玻璃入去裝修
火魔法埋尾一氣呵成
唔好睇得果幾百萬好多
美心一年派緊3億幾息
我冇跟得好貼,但我一search,佢講嘅都係普通藍絲言論,但因為美心集團夠大,佢又喺聯合國呢個咁大嘅平台講嘢,先惹咁多攻擊。

我覺得呢個純粹係政見之別,講話示威者暴力、破壞設施、搞死經濟、收錢呢d,同何君堯同黑幫做嘅嘢差好遠
所以如果我全球登報有你成家既相電話地址,話你成家人男既係鴨女既你雞,算唔算係仆街?
你真係咁想我答你個問題,short answer:仆街
long answer:抺黑同買兇/親手傷人差好遠,如果用報仇心態,抺黑就要裝修,咁你哋咪要殺晒d鄉黑同黑警?眼見鄉黑同美心一樣下場,我就覺得美心慘過鄉黑
慘未要佢地自我修正,自己唔行出第一步就想要迫人就佢?大家鬥企硬最好
企硬都冇嘢嘅,我就不嬲唔食美心
或者大家踏前一步,去拜訪埋鄉黑嘅本業,咁都可以叫對美心公平d
李嘉欣一個月8百萬家用
樓主應該同美心有關係
你叫佢出聲明支持香港人先再諗
香港自由市埸,伍臭閪要揸咩股份,無人有權阻止

美心集團唔係家族企業,唔會發呢d聲明咁搞笑
認同既,btw黑警死左無人可憐,全部抵死
重點係紅資黑資都未搞得完,有無必要搞佢先
可以分輕重先後
美心再出多一次聲明堅決割蓆嘅話咪有得諗下囉
同意集中喺中資黨企加福建黑幫
但唔好用火魔改用水
咁係咪唔再搞starbuck, 應該裝修pacific coffee?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞