屌你viutv E家睇劇要比錢

124 回覆
6 Like 122 Dislike
免費嘅嘢永遠都係最貴㗎,傻鳩
6g + 6g 之後無限
唔知而家仲有無
ViuTV無自制劇咩理想國咩黎
講真 睇過1集 小小悶 同埋佢係免費電視劇 靠電視上面廣告賺錢 點同Netflix佢本身係付費劇集

免費嘅野係最貴的
食屎啦free ride 撚
你覺得係咪係囉
無錢咪睇cctvb囉
駛唔駛我幫你比?
根本問題唔係15$ 搭車都去左啦

比錢方法麻煩係事實 (無信用卡)

你哋話我講佢同Netflix比係因為有位巴打咁講 我先講
蘋果動嘅道理
Viu 唔紅咩
原來信用卡都無,屌你老母,咁撚基本既野 講到好似好難咁,點知只係要信用卡俾錢,上網俾錢唔係用信用卡用咩?
信用卡個個都有? 怕自己會係咁買野 唔申請唔得既?
咩年代呀大佬 tap&go都可以整張虛擬信用卡啦
屌你老味,15 蚊一個月,即係平均五毛一日,出個 post 都賺到啦
冇信用卡俾錢煩?藉口嚟㗎 je
落七仔買張 Tap & Go 咪得囉
唔想比點都唔會比多多藉口
此post已完
樓主你真係柒撚到老母都唔想認你.

講到個電視台唔使成本咁.
你而家出街跪係度乞應該好快乞到15蚊, 加油
佢係電視廣播時段播咪免費,之後重溫就收費我覺得做法合理好難同直接netflix比較囉,佢都貴啲啦,唔同人share嘅話要百幾蚊個月,viu $15咋喎其實viu廣告收入冇cctvb咁多,仲係年年蝕錢,想多個渠道增加收入唔係咁難理解姐你唔可以話佢因為係免費電視台,所以收費就唔啱免費喺電視台播出,唔代表Apps度俾你睇都免費你咪當支持下有良心啲嘅電視台囉
7仔有信用卡買架 傻閪
你會係咁買野?15$都要講咁撚耐既大種乞衣
我無話唔岩 但係突然轉左收錢 講下都得姐
得啦得啦 多謝你提醒我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞