屌你viutv E家睇劇要比錢

124 回覆
6 Like 122 Dislike
平平之前都唔洗 無啦啦收錢 是咪傻的嗎
無錢咪唔好睇囉 on9
上網大把有得睇,D劇本身又唔洗錢 係想睇返繁體先用viutv 點知佢無啦啦要收錢
咩劇要收錢
IU最新個套 咁新都要收錢 屌左出來
15蚊一個月姐Netflix都要俾錢啦
屋企有無人係csl 1010續左約
佢有送黃viu升級會員
Netflix點同 佢D劇係自家制 比錢好正常 加上佢咁多野睇

viutv本身一直以來都唔洗錢 無啦啦收錢 我都唔會比啦 如果佢一開始就係收錢 咁條氣都順啲啦
睇CCTVB(黨視)啦,免費啊!
我網上爬
netflix 大把唔係自家制啦
香港人乜都expect 免費 所以啲藝人咪特別奶共囉
呢個真
屌你老母15蚊都要屌
你當人地唔洗錢維持?
Free is Expensive
唔好再習慣乜都免費喇香港人
啲免費報紙都係因為咁去奶共
佢本身唔洗錢 所以我先覺得突然要收錢咁奇怪
其實viutv都有好多自家製嘅節目何況外購劇買返嚟都要成本MyTV Super都要收錢啦
我都用開viu個app,之前免費係好正,不過我覺得$15一個月都抵比,又可以係smarttv度睇,又可以睇全高清同埋downloadviu好似今年仲係蝕緊2億唔想睇TVB就支持下啦
香港人係時候習慣養返啲有質素嘅媒體
新聞 電視台 都要靠課金維持
好似cctvb免費但紅底 睇嚟都嘥氣
其實比錢唔係問題 最麻煩係比錢既方法
ok la 入咗一次就每個月自動扣
啲劇唔洗錢呢句難聽過屌你老母...
拍唔洗錢? Viu 買唔洗錢?

利申:有關行業
巴打 越講越縮喎
我冇用開 但有乜咁麻煩?
一開始就話睇開唔洗錢而家要錢唔順氣
跟住就話viu啲野唔係自家製
而家又話俾錢方法
屌一句到尾咪又係唔想俾15蚊
樓主唔想俾咪咪撚睇囉on9
人地將外國成個電視台啲節目買晒返黎
免費俾樓主睇就最撚好
Viutv 年年蝕緊錢
如果佢做得好少少錢我唔介意比
我唔想佢最後做唔着我哋得返無線

希望今次啲廣告商會重新考慮同無線嘅合作
等viutv可以有多啲廣告收入做好個台
viu個app一直都有收錢既
有d片上左架一段時間就會lock左
要付費會員先睇到
我諗只係過左期鎮鎖左啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞