【多圖】少女 玩波 有腳

350 回覆
1379 Like 34 Dislike
屌你老母 區議員同廢老玩波波

CREDIT: https://www.facebook.com/100029784067782/posts/200792884256846?sfns=mo

仲未完!!!
頭先喺Facebook睇到 諗住笑下就算
見得閒冇野做 就搵下呢條傻尻TB邊撚個黎
點知好似左啲

正當我諗住google下柳樹街係邊個選區 就已經見到有人起左佢底

Credit: https://www.facebook.com/323380998574034/photos/a.332693597642774/403681840543949?type=3&sfns=mo

原來係經民聯 李思敏
建制派on9都正常嘅 咁我就諗住搵佢facebook睇下仲有咩政積

點知完全搵佢唔到

呢下我都未覺得奇怪 淨係想睇下佢果區有咩人 俾我search到個叫阿權既社工左膠

CREDIT: https://www.facebook.com/LeeKwokKuen/photos/a.330906430773401/619500385247336?type=3&sfns=mo

發現原來佢地喺上年三月因為有個經民聯廢老死撚左所以補選

呢下我先覺得奇怪 個玩波妹冇理由補選到而家連一個Facebook Page都冇
本住求真精神 竟然俾我搵到佢地呢區原來有3個候選人

最後果個係喺最後一日先報名

我有諗係咪Plan B或者手足為保險報定名 所以又即刻check下

屌 一check好似發現左建制派區選策略

蔡其隆 石獅彭田旅港同鄉會

同鄉會 + 青年委員

我都想係撞名炒車 但係如果建制想派人出黎扮義士 扮手足 扮前線 我地都不得不防

特登出post希望大家留意多過一個候選人既區 亦都留定底先 到佢出黎既時候如果唔係真。手足 我一定不停追擊佢

最後約定想睇J圖既你 光復香港之後一齊煲底慢慢睇

光復香港
時代革命
打左好耐 自推 1
屌你執波當政績真係笑左
真係選舉近了
咩妖魔鬼怪都現形
有用POST
必推
執波當偉大政績 屌真係好撚有貢獻
打左好耐就幫你推 不過標題打重點仲好
選舉近了
Push
佢夠膽印埋出黎當政績政,到底建制有幾絕望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞