E個卓幫辦咁緊火。喺個女仔耳邊話: 點玩你都得! 咁仆街唔係唔起佢底呀!

620 回覆
1890 Like 43 Dislike
香港女仔真係好撚危險
如果佢唔係社工,就已經啦左入警局慢慢玩喇
賊眉賊眼
Push

KevinCKP
9月23日 08:47 来自 HUAWEI P30 Pro 已编辑
奔命了幾十個小時,意志和體力的消耗,還要面對各種的抨擊,真的會有點心力交瘁...秋天的心就是愁啊。但是不用擔心,我心理質素特別高,繼續堅持永不倒下! ​​​​

KevinCKP
9月22日 05:19 来自 HUAWEI P30 Pro
有知名度,就冒著被起底風險,往後是一波波的私生活騷擾,制服脫下後我還是一個普通的市民,能保難自保,啞巴吃黃蓮,有苦自己知...你們的聲音,絕對能覆蓋想歪的小眾。相信今天的我有些微的影響力,那我就跟大家說,沒有分什麼大陸或香港的擁護,因為我是香港警察!

KevinCKP
10月10日 10:15 来自 HUAWEI P30 Pro
你們自己說,我能不感動嗎?我不是小哭包[委屈]但你們實在是太用心了!要轉達的我會幫你們轉達。

但是為什麼你們每一個的字都那麼美?慚愧...

我知道朋友們寄東西來香港有困難,沒關係,我都有看到[可怜]

我想每一個都去答謝你們,可惜現在暫時沒辦法,只要我們的情感是永久的,一定有機會[爱你] ​​​​

品德咁撚低賤ge人都可以做警察

香港唔出事都難 比班毅進仔低學歷人做狗
最後呀戇尻
咩係麻先生
人哋啊卓幫辦都唔怕記者影
其他狗咁驚做乜 對記者認真夠客氣
佢係咪玩得多支那飛機杯
HI上腦以為香港女仔都可以畀佢任玩?
助養計劃問題 哩間有無人被養育緊?
http://lih.kg/epcoaT
#1 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
1)人哋微博D fans叫佢卓幫辦ga,所以咪大大聲提住自己係卓幫辦囉。正常得個幫辦仔點會特登講~

2)見到記者影住就好似執到金咁叫個記者行埋D影,想記者影清楚D佢做嘢幾咁威風。平時黑警做野係不停叫記者企後唔比影(就好似佢D兄弟咁)。相信佢D兄弟當刻都唔知佢想囉威既用意,所以咪變咗佢不停叫記者行前,兄弟又不停叫記者行後既情況囉!

人哋好想快啲紅呀!好想快啲追過光頭Sir呀。要有多D執勤嘅威風片比fans睇先得嫁!咁都唔明發情狗狗既心思。
你話死唔死
受賄都放埋上網
有無申報呀?
垃圾
而家d狗連野食都貪
見到記者影住就好似執到金咁叫個記者行埋D影,想記者影清楚D佢做嘢幾咁威風。平時黑警做野係不停叫記者企後唔比影(就好似佢D兄弟咁)。相信佢D兄弟當刻都唔知佢想囉威既用意,所以咪變咗佢不停叫記者行前,兄弟又不停叫記者行後既情況囉!

人哋好想快啲紅呀!好想快啲追過光頭Sir呀。要有多D執勤嘅威風片比fans睇先得嫁!咁都唔明發情狗狗既心思。
知你老婆樣衰,唔洗咁渴啊
警甴唔知醜,自己讚自己
幫推
屌你老母死黑警 含撚啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞