Kingdom of Hero 策略戰鬥 SRPG(5)黎明來到要光復這香港

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
LIHKG 已經開左錢關, 大家快D狗衝啦
唔係喎, 11點先有AP半減
唔好打住呀各位
Lihkg 開左錢關 12個鐘內可以打10次 會友們就算一陣唔得閒打都可以今晚6-8另一次半體時段先打

另外原來每次只可以開一個公會裂縫 冇得4星弓同錢關同時開

依家諗住今晚零晨1點後開一個食聽日中午半體 之後再開另一個食黃昏半體

睇大家想早上開錢關定4星弓先
無課 開局應該首抽邊隻最好
3會等陣會唔會開D咩關打
第一頁
Diu 每日錢關/經驗怪/萬聖event 都冇份半體 做營運做到咁孤寒

不過公會裂縫有半體 大家可以刷爆
下...果個AP半減淨係計公會同打碎片果D咋咩?
係 依家怒刷梅林碎
😂成手5星刷乜鬼3星 留番d石29號刷新活動
中左claudia係咪木劍
完左教學 5星必中 中pick up

Del
火劍木劍都開得
裂縫半體但冇人開到裂縫 打條毛咩

係就開晒所左角色碎俾人任刷啦
公會Rift應該係可以換人做副會長輪住開?
應該冇關係 佢應該係計每個公會同時只可一個

不過可以等會長試下可唔可以同時開多個
哇屌呀打最難錢關出15000?
梅林碎都係等要隨機出果D地城?
自己既話要打第3關主線最難隨機出現
或者見到chatroom有人開左就狗衝add佢fd
火劍個effect好靚
但唔想刷
我開服到而家玩左差唔多一個月無課金 (IOS一定要用日本卡on99)
淨係靠任務同活動送抽都差唔多齊哂3屬5星,
兔仔, 水法, 木坦, 木法都抽到2隻
就係抽唔到木劍火劍
不過可以話你知隻GAME最勁係堆光暗4,5星
諗住輕鬆玩
呢種GAME都預左最勁係光暗屬
Cls 歐撚到

其實光暗5星大部份pvp向 pve反而冇3屬4星5星咁好用
點解lihkg咁多野開 我lihkg3 唔夠開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞