黃埔間優品360笑到唔知講咩好

405 回覆
2281 Like 15 Dislike
遠距離既角度 以為佢關左門 驚到閘到關埋

近距離角度 係左邊影

近距離角度 係右邊影

咁都仲可以營業到 真係比佢地吹脹
聽有做開360既朋友講 黃埔既staff好驚有黑衣人再黎搗亂 所以先要咁做wor
唔怪之得生意額得番幾千蚊咁少啦

想知點解紅磡龍門冰室對面間360乜事都冇 只係個閘比人塗污左 入面乜事都冇
每日佢地收工 部電腦要咁樣處理

我覺得就冇乜用 直接一扯就玩完 唔知咩人諗埋d咁既方法
咁驚 不如執左佢算啦
不如全港黨鐵靜坐聲討721啦
https://lih.kg/1665580
間野幾時執
有冇人報食環??
佢憑咩塊板裝到出公家路??
我好期待
Bubble 紙 包住部收銀機,邊個天才諗出黎
[實用] 香城online防具升級詳細篇

近呢一個月,我見到多左好多新入香城online嘅玩家,勇武/和理非都有好多工作做,鑑於有好多人唔知點配搭防具,眼見好多手足都只用貴價6092X,除左冇必要之外仲晒左好多錢,故此我係度再講一次點去配合適的防具。

防毒面具:
中後/後防(物資站/噴漆師/文宣組/美化工程組/網上資訊組)
首選最合符經濟效益
包括單咀
3200/HF-52+3311K-55
一set最平100港幣有找
雙咀:
6200+6001/6003/6005(6005唔需要特登買,成本價貴)+5n11/5p71(唔建議5p71,如果要嘅不如買502再搭P100綿抵啲)+501蓋
例如:6200+6001CN+5n11+501 我見100已經有一set
而且 就算唔用5n11同501蓋 都ok 6001CN一對最平$30,我見$50通常都有
6003貴少少 $70成平價(睇你有冇運見到)
以上都可以頂到TG,但記得聞到味要即換

想了解更多快啲入去連登睇啦😛
...
防毒面具篇完
https://lih.kg/1666931
呢個真係唔知
睇完我都覺得諗呢個方法出黎既人真係幾冇腦.......
所以咪撐警
好正
繼續推 推到上熱門
[突發] 北角好似有手足出事
https://lih.kg/1665948
幫手推 冇媒體報導
紅磡龍門對面間360燒埋喇喎

P.S親眼見,相信好多手足都知
傻品360
圍到咁出可唔可以告佢阻路
藥房都唔可以擺D貨出黎啦
黃埔間美心同東海堂都係一樣!!
我岩岩先行完 但佢地照樣營業中wor 閘有開 照樣開門比人入去買野
其實平日都可以裝修
扮客入去(記得帶面罩)
推跌D貨整亂D野即閃
但呢間360勁d
執柒左佢啦,見到個名都炆
召喚地政
裝修期間照常營業
撕走張open啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞