NordVPN俾人hack咗

813 回覆
247 Like 12 Dislike
有冇detail
WTF
佢話要用5-7日refund
好多盲毛製造恐慌
港佢老母咩
咩香港人會起公司名咗chengbao呀
大陸拼音
x10
岩岩問左 佢話會send live chat record as a confirmation...
肯定係國家級駭客啦
第二條link見過n次啦
proof到既係佢喺香港有office
咁係咪所有喺香港有office既公司都係支共呀

第一條根本唔關事既

仲吹風
佢個所謂減價,係一年365日
呢個真
你話封網用黎上網係岩
明明VPN係唔安全既野
吹到用左再安全D就諗唔撚明 (雖然我知有佢既point)

其實你要安全 手機 你識用太空卡 太空機
電腦都得架 咪買部"太空機" 淨係處理用黎發夢既野
"太空機"就淨係運太空卡個數據share
退錢?
你睇左d comment 未,話人吹風,頂。if express vpn locate in hk, which mean government can request data,唔係講支共啊,係佢隨時可以request data 而你唔知,同埋香港it related law 咁落後,你搏唔搏? 我唔係係度吹風,我係叫你諗多一步啊
條link點止係香港有office
chengbao呢間公司既自介有express
x11
屌啊 我今個月先買左3年
上次唔記得入coupon code叫佢退,佢好快退返俾我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞