[突發] 水炮車向清真寺直射藍色水

1613 回覆
1194 Like 87 Dislike
Muslim =/= ISIS
唔好撈埋嚟講
Muslim =/= ISIS
真係成班去洗
似乎真係著著地
剛剛喺地鐵車箱狂show藍色清真寺照片,畀幾個印傭姐姐睇

me : the police is bad arr.....they made your mosque like that arrr...

佢問我係咪唔停咩站

我幫佢話佢知,順便show popo 冒犯 清真寺嘅照片畀佢哋幾個睇

把握單對單文宣機會啊各位,幫下人又文宣吓咁
Muslim not ISIS
我地唔支持恐怖分子
唔好亂講野
連登仔過份期待muslim反應
岩岩已經換番街坊look去清潔
好多手足一齊搞緊
港共一早想宗教清洗
痴撚線
人地清真寺代表住個宗教
好似教堂咁一樣意義, 正常教徙都會嬲
想發動聖戰!!!
咁無人射乜呢,定係佢地睇到啲乜
你一係五毛打手 一係國際關係白痴
Hongkongers do not support terrorism
Fight for freedom, stand with Hong Kong
條友特登既劇本黎,專頭就會有五毛cap圖架喇
Ok, We all know that..
Just like christian=/= 777
而家最驚真係有恐怖襲擊,跟住賴落示威者度...
You are either wumao (ng-mo in cantonese)
or u know absolutely nth about muslim and international politics
係咪有病
屋企冇啦啦比人噴都嬲到震啦
何況係自己宗教
isis =/= muslim
u r either wumao (ng-mo in cantonese) or u r an idiot
仆街死差佬
sor mate
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞