★J慧中時間又到了!(92)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
d語氣一樣!
證明港共係一堆賤骨頭

唔打唔服嘅
老猫

do sth now!!!!
醜到踩上門請假避,肉酸到呢

啲嘢港共自己攪出嚟嘅,應驗支共口交部嗰句

搬起石頭砸自己的腳
老貓我今年仲有12日假未放, u有冇邊旅行想去?請u一齊去
有可能制裁黨鐵,有貨好走,drop to zero
屋企人有重貨, 一早叫佢哋放唔肯放, 年年佢地d股息仲多過我人工
美帝議員嚟香港嗰時,報告黨鐵早收打壓和平示威,而家寫咗落政策法

有機會係制裁公司,中興屎為制裁得,黨鐵算老幾?

最少黨鐵喺外國業務一定冇晒
我舊年贏多少將黨鐵股票走晒,當時見班撚樣搞高鐵站單嘢,完全唔係糟生意嘅,我估呢班撚樣遲早搞出大頭佛

一旦美帝制裁間公司,一條路,等摺

黨鐵我睇大有機會列入美帝制裁名單
屎為支共親生,軍方背景,支共出盡奶力救唔到,黨鐵如受制裁,冇得玩,連Windows 10 都有機會冇得用,john 硬linux得喇
由佢要同高鐵包底已經叫屋企人走啦, 派一次特別息出黎呃鳩人, 無底深漂
突然屎忽痕想入多部htcp
睇準時間PUT黨鐵對沖吓喇,人權法通過就大長PUT
John linux?
j5005裝kodi
家下部j3455推太多野, 留佢做聽無損, j5005做AV, 不過成2780有d貴, 但tv box果d又好lag
信和中心玩具店 女職員去廁所無人睇鋪 被賊偷走$5000高達模型
https://lih.kg/1671514

老貓呢期偷開有癮, 偷完小米偷高達
老貓點睇南區選舉主任病咗
同老貓一樣

DAY DAY sick
養寵物好過養old cat, 忠心, 親人, 點都唔會借錢唔還唔會25

養左雀成年幾, 雀係仲親人過狗, 成日好痴身
X2 old cat食濕米
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞