★[反智]有冇人用左幾年iphone都唔知點用itune入野?

79 回覆
85 Like 42 Dislike
龍貓在世呢啲老嘢真係老喇,完全停留喺10年前對iPhone嘅印象
lm
當 iPhone 連接 iTunes 後,untick 晒 music , movie , photos , podcast ..... 既選項。

這種 sync 就唔會洗晒 iPhone 入面既資料
蘋果最垃圾就係itunes

on9
開個itunes app 果版一拉就send 到 file 上iphone
咁都覺得困難既其實係咪有學習障礙

你個file就send左上去,但其他野就全剷!

N咁多人奶過野,似係apple智力有問題多

冇比佢del過野
真心有幾難...
andriod 你就做到工程師
Apple弱智GA?

唔唸人地換新電腦,新電腦當然乜都冇

iphone 全部相片

一按syn,就同你剷曬

咁咪backup 個 itunes library 去新電腦囉
開個itunes app 果版一拉就send 到 file 上iphone

其實呢個世界係蠢人多過叻人
留明學野
有冇方法移啲相入電腦、電話Del晒佢

就咁用lighting 線連電腦,allow 個權限比佢,好似開usb咁開個iphone 個DCIM file,點抄點del都得。
但唔可以抄走,唔可以抄入。

就咁用lighting 線連電腦,allow 個權限比佢,好似開usb咁開個iphone 個DCIM file,點抄點del都得。
但可以抄走,唔可以抄入。

on9

x2
真心有幾難...
andriod 你就做到工程師

但單純入野android係易過ios用itunes
完全冇用 但轉機d基本資料都有
完全冇用 但轉機d基本資料都有

除咗d相
當年ipod1 用itune 入歌
佢幫我電腦d 歌全部改晒file name

自始blacklist apple
其實rrad the fucking manual 有幾難?
就係因為 iTunes ,用蘋果?不了。

on9

x2

話你on9呀
當年ipod1 用itune 入歌
佢幫我電腦d 歌全部改晒file name

自始blacklist apple

下?

其實呢個世界係蠢人多過叻人

咁易用都話難 又要用iOS
咁多人唔識用itunes
其實itune係咪steve job設計?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞