有無OSMO mobile用家❓

117 回覆
1 Like 0 Dislike

想買 夠平同埋香港好似未有

好似好平

$1280

已買smooth Q

邊度買 ?

有冇包膠

淘寶 今日落單都係699 自己把握啦
黎到會出報告

而家貴左一舊水啦 唔開心

好似好平

$1280

已買smooth Q

邊度買 ?

有冇包膠

黎到會出報告

搵到一間仲有返現$100既活動 我話我支付寶冇實名認證冇得入數 佢仲肯即刻減100畀我

$1280

已買smooth Q

邊度買 ?

有冇包膠

黎到會出報告

搵到一間仲有返現$100既活動 我話我支付寶冇實名認證冇得入數 佢仲肯即刻減100畀我

有冇link

已買smooth Q

邊度買 ?

有冇包膠

黎到會出報告

下 真係嫁?要認證左先回到紅包嫁咩

我唔係幫襯智雲科技直銷店 我幫襯嗰間叫海牙科技 我問佢係咪支付寶過數 佢話係 我之前試過過數失敗 冇認證
突發 我話介紹朋友黎幫襯(即係你地)
我幫襯嗰間鋪話再減我廿蚊
間鋪話一樣會畀優惠你地
我ac名叫siuming0mandy0309
間鋪話一樣會畀優惠你地

間鋪咁好人會唔會有伏架 會唔會係假貨
我問左三間鋪 得佢呢間仲有得返現

問左一間叫智雲科技直銷
佢話返現$100係智雲公司自己sponsor,所以過左就冇得再參加
問左另一間,佢直頭答我 smooth q冇貨

之後呢間係第3間,唔知點解仲有返現活動
死啦 佢咁好人我好擔心
疑心病發作
我問左三間鋪 得佢呢間仲有得返現

問左一間叫智雲科技直銷
佢話返現$100係智雲公司自己sponsor,所以過左就冇得再參加
問左另一間,佢直頭答我 smooth q冇貨

之後呢間係第3間,唔知點解仲有返現活動
死啦 佢咁好人我好擔心
疑心病發作

我冇主動r佢折
佢自己冇啦啦話減價畀我
邊個巴打咁快手已經搵左間鋪
間鋪話一樣會畀優惠你地

應該係我
佢都平左20 比我

我退左之間果間款
因為太耐 又回紅包 屌佢

其實巴打認唔認得我
間鋪話一樣會畀優惠你地

應該係我
佢都平左20 比我

我退左之間果間款

其實巴打認唔認得我

又係朋友? 我唔太記得好多巴打 ?
Peak design post 見過?

nonononono 我改左名 你歐遊post我有講野
間鋪話一樣會畀優惠你地

應該係我
佢都平左20 比我

我退左之間果間款

其實巴打認唔認得我

又係朋友? 我唔太記得好多巴打 ?
Peak design post 見過?

nonononono 我改左名 你歐遊post我有講野

善良巴?

間鋪話一樣會畀優惠你地

Thanks 巴打 啱啱落單
Zhiyun smoothII 用家留名
上面位巴打用iPhone 7plus 拍片去日本個到,點後製?我見好多黑位都無乜noise , 成條片有color grading 過?
間鋪話一樣會畀優惠你地

Thanks 巴打 啱啱落單

我都入手左 賣家話大約十五號出貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞