iPhone 11 / 11 pro / max 芒貼/保護套 5

1001 回覆
4 Like 13 Dislike
同問
個fd昨天係ssp買左張$39 磨砂玻璃貼用得好開心
有冇巴打用犀牛盾保護套同mon貼?可唔可以分享下好唔好用同喺邊度買?
分享下,用過犀利盾,惡魔同Nomad真皮
Nomad:好多師兄分享過,皮黎講真心正,底厚邊薄,重量係3隻最重(少少啫)
犀牛:fit位,可玩撞色,背板用左透明,但膠而花,裝完後全貼枱面,邊框質感同顔色好好
惡魔:俾佢玻璃背板吸引所以買咗,邊框同樣買黑色,但質感顏色都麻麻,制係金屬色,買左紫色但我都係覺得麻麻,一分錢一分貨掛,裝完後會有少少"浪"起部機,唔會全貼枱面

自己鐘意用Nomad但,無線叉電好似好熱........佢又有絨係入面,成日驚佢熱得濟.......而且用皮要小心啲,唔可以周圍放,平時食飯又驚張枱污嘈有油咁,其餘2隻可以飛落枱用都唔駛理,最多抺返~~
筆直買到一個渣,仲糾結緊包底重唔重要
呢一代轉咗新物料,可能有關
香港有無賣
貼買平平地算,依家d平貼質素都ok,買貴野幾百蚊用耐左都會花但又唔捨得換
之前試過用d$8,90日本貼最後發覺同淘寶$20左右既冇咩分別
【闪魔 iPhoneX钢化膜11Pro苹果X全屏覆盖iPhoneXR蓝光8plus手机XR半屏promax贴膜iphoneXsMax全包7/8防摔XS】https://c.tb.cn/h.epxWqIT?sm=9acac7

用緊ok,不過如果你要爭氣唔用大陸野就冇計,不過小心外國牌子原來只係大陸貨
我諗廠同零售一樣暴利,街邊檔直情冇本生利,買一個幾蚊清水套已經送塊廢貼,佢比又再分拆每樣$20以上賣出去
世紀大騙局
咁我地自己甘心被騙冇計,新機又買e樣個樣怕佢花之後用到d case殘曬都唔捨得到換因為貴買,有d人除左新機開箱個下摸過部機真身之後到換第二部都未再摸過部機真身部7plus冇mon貼用左年幾唔係強光下睇都唔覺有花痕
有冇皮套推介
好耐以前做過配件呢行
IPHONE4 M字頭果個香港牌子 普通mon貼拎貨都係8蚊張
賣街58蚊仲大把人貼

而家大陸D平mon貼應該仲平
想買NOMAD隻皮套, 邊度有得買/睇下實物
有無人用緊淘寶果隻藍猩
台灣官網訂咗犀牛盾唔知幾時到貨
原廠
日本amazon買咗個ray-out黑色鋁合金bumper連透明背版加塊PGA防窺視玻璃貼
幾滿意
黃金
我最後買左nomad
除左手感完勝左原廠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞