有無巴絲有興趣夾租Studio?

8 回覆
0 Like 5 Dislike
我本身有正職,依家想發展下副業所以想搵個studio
如果係本身已經租緊既比我加入就最好
理想地區: 荃灣/葵芳/觀塘/火炭(其他只要非港島就得)
- 2-4人夾(絲打優先)
- 我要既空間大約200呎就夠(有多無少)
- 基本上我一個月只會去studio大約十日
- 每個月中我可以話到你知我下個月會有邊幾日上studio
- 唔會過夜(除非無車返屋企)
- 其他日子你可以隨便用個度空間,帶女/朋友上去都可以
- 乾淨企理,會自律

有興趣可以tg: https://t.me/bewater_2019
陳帆:港鐵如不再受破壞一、兩周內可回復正常服務
咩話我要攬炒
Dan6?
巴打係租緊?準備租?定有興趣?
可以tg我傾下
頭先有位巴絲tg左我
但我reply唔到你呀!
會唔會係你tg set左野
Update一下
我地依家想搵多一位夾租,暫時已有三人
地點為觀塘區,大小約400-800呎
預算大約一人$2000or below/Per month
希望搵多一位係想租黎做自己野/溫書/文靜工作/小生意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞