有冇山羊座巴絲吹下水(25)

994 回覆
3 Like 3 Dislike
點樣冷暴力???
佢開始冷淡後, 其實我都有積極主動過, 但佢見面冇咩野, 但事後會比之前更冷....好怕會嚇走佢...
明白。
有單獨約會, 但見親面都成日係度禁電話(之前唔係咁)。
咁都有正常講下笑傾下計, 但感覺對我既事冇之前咁上心, 對住我都少左笑容。同埋之前都會whatsapp 關心下我, 傾下閒計, 好多emoji, 但而家冇咩emoji 之餘, 又好少主動whatsapp 我, 有都係1句起2句止。我比較主動多......試過whatsapp 問/ 表達不滿, 但就已讀不回。面對面問, 唔正面回應, 話自己冇冷淡, 有話過屋企有d 事喎...
但佢有時又會偷望下我 (係公司), 所以都唔知佢想點...
多謝你既意見!
我當然都好希望你tip 中, 但我直覺唔係咁...(山羊都好相信直覺吧)
佢成日禁電話係有同人傾計的, 咁點解平日又唔好似之前咁搵下我傾。。。同埋對住其他同事佢好好笑容, 係同我單獨相處時少左笑容, 所以我覺得咁不安...
其實如果我係你,我會問,有時唔係你想像中嘅咁
不過唔會攤牌咁直接,而係會問得有技巧,旁敲側擊咁問
我最近先遇到,後來發現佢擔心嘅嘢其實好簡單,冇我諗得咁複雜
多謝你既意見, 等我試一試, 睇下佢有咩/ 有冇回應.
希望我可以做到, 因為每次想問我都會語塞...
可以問下你, 佢擔心d 咩? 佢都係天秤巴嗎?
雙魚女同緊羊仔一齊
佢處女男嚟,其實佢只係擔心我安全,但我諗多左以為佢唔信我
到佢嬲完同我和好嘅時候佢先講哂出嚟,搞到我唔開心咗幾日
以前我成日比佢話我忍到最後一刻先爆,而佢係啱啱好掉轉,佢都話我地之間有咩唔講得,後來我都覺得佢講得冇錯所以慢慢改緊
我成日同呢度D山羊巴打勸世mode咁講,唔開心唔好收收埋埋,人地唔係你肚入面條蟲,你唔講人地未必知你諗緊咩
咁都好, 你地終於冇事
其實我都覺山羊係好鍾意收收埋埋, 唔開心都唔講, 或者真係忍無可忍先講...但可能真係性格問題, 同埋唔係咁易同人講心底話...我都希望我可以改到呢點呀
魔羯巴好正
山羊女會成日約你出黎﹐乜私人野都同你講﹐ 但係又會出去flirt 其他人﹐ 咁係乜玩法 ? 係咪比人當咗係水泡/兵 ?
山羊女唔係咁容易打開心扉同人講私人野個喎...只會講比自己好信任既朋友/ 鍾意既人聽。
利申: 山羊絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞