到禮拜六,身邊已經有5對夫婦買咗樓

76 回覆
144 Like 16 Dislike
再加daddy比嘅800萬
買樓又話跌 移民又話小學雞 我屌你老母啦
日日講移民,但自己個戶口斗零都唔多個,移條毛咩
年收入定月入
Son
咁鍾意做奴隸
屌晒你地
尋晚開行動po到而家都仲未上到熱門
呢單野新鮮滾熱辣 connect全世界
依家就係最好時機!

我地fight for freedom
我無宗教信仰 但我有宗教自由

早喺六月已經有宗教俾popo當眾侮辱
打壓宗教自由之餘亦都對各個宗教不尊重

睇原po!
既然我哋係fight for freedom
咁我哋更加係時候聲援被打壓宗教自由嘅人!
快啲一齊討論!

係時候搞個 尊重宗教自由大遊行
https://lih.kg/1665685
年收入六萬都買到樓
負資產gogogo
9成按揭嗰班咪偽中產
佢應該打漏咗
十二分之一年
[實用] 香城online防具升級詳細篇

近呢一個月,我見到多左好多新入香城online嘅玩家,勇武/和理非都有好多工作做,鑑於有好多人唔知點配搭防具,眼見好多手足都只用貴價6092X,除左冇必要之外仲晒左好多錢,故此我係度再講一次點去配合適的防具。

防毒面具:
中後/後防(物資站/噴漆師/文宣組/美化工程組/網上資訊組)
首選最合符經濟效益
包括單咀
3200/HF-52+3311K-55
一set最平100港幣有找
雙咀:
6200+6001/6003/6005(6005唔需要特登買,成本價貴)+5n11/5p71(唔建議5p71,如果要嘅不如買502再搭P100綿抵啲)+501蓋
例如:6200+6001CN+5n11+501 我見100已經有一set
而且 就算唔用5n11同501蓋 都ok 6001CN一對最平$30,我見$50通常都有
6003貴少少 $70成平價(睇你有冇運見到)
以上都可以頂到TG,但記得聞到味要即換

想了解更多快啲入去連登睇啦😛
...
防毒面具篇完
https://lih.kg/1666931
[突發] 北角好似有手足出事
https://lih.kg/1665948
幫手推 冇媒體報導
中產買幾多都得啦
係小康基層買戇鳩啫
真係咁多人做 aa咩?真係咁好景,就唔使係咁上連登唱啦。

又話連登仔無錢移民又無錢買樓,咁上嚟唱把託咩,打多幾個 cold call好過啦。3萬幾個 agent,你估真係個個都揾到咩
自住怕咩
唔食唔洗 買層600萬既樓都供成百年
月入,自膠
好彩我已經有加拿大籍,話走就走,係個邊又有樓
施政報告上星期講完
今個星期就實施左? 銀行而家唔駛壓測借到9成 9up 都做下功課
連登嘅AA真係好撚多
日日都樓市gogogo
有唔同意見就會比班AA屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞