香港人真係好顛

668 回覆
8096 Like 30 Dislike
堅持!
雖然一次比一次風險大,但唔出就對唔住d手足同自己都過意唔去

小弟最近做左個簡單 Pinterest 式嘅文宣圖集網站,可以搵到新嘅文宣

亦希望大家可以一齊幫手,Upload 原創或者純分享嘅文宣都得,等其他人搵起上黎都易啲!!!

https://www.collaction.hk/lab/extradition_gallery

所有上傳圖都會同步去 Facebook Page,實行做到遍地開花
https://www.facebook.com/反送中運動文宣圖集-100959347939102/
三毛越來越out date
近幾次活動都多人到痴線, 公司入面甚至出面到組團去

其實諗真都知 林鄭不停點火有可能少人咩?
香港人 反抗
10.1和理非都出曬黎,多咗咁撚多人又唔見你講
因為仲未落台
400個
上次係美國佬睇住先冇搞你咋.
20號記得小心D啦各位手足
六月份,經常有幾十個自己友出去。
七月份,得返幾個。
八月份,仲有一個好堅持。
九月至今,得返我一個。

我知道好多人冇放棄,但事實上真係有批人好似半放棄狀態, 唔知佢哋係攰定係點。但最少我仲繼續。
ideas are bulletproof
輪流咋
香港人 反抗
身邊越黎越多人覺醒

冇出既就生活式抗爭 黃色經濟圈 罷搭黨鐵等等
絕不放棄💪🏻💪🏻💪🏻
退就要擁抱中國,你退嗎?
好理所當然咁責任比晒學生
我八成都有去,如果普通閒日下午搞嗰啲同唔係三罷,我就未必去,要返工,我本身今年開始開工好多時開埋六日,七天工作,奴隸式生活,依家改咗五天,星期六日通常重要嘢,呢兩日盡量唔開工,有時星期五晚開夜,天光返歸訓一陣再去,有時開工直落踩到夠鐘就去。

星期一至五夜晚盡量抽時間去,尋日都係,我其實唔太buy人鏈,但都要做,因為我呢類廢物和理非本身上唔到前,咁唯有盡量有大小活動都到。
冇錯
反抗
入黎俾負皮垃圾片
https://lih.kg/1662854
1020尖沙咀見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞